MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Αναβάλλεται η παράσταση Tango Seduccion στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

H προγραμματισμένη παράσταση του Gustavo Russo για τις 22 Οκτωβρίου στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης αναβάλλεται. Ο Gustavo Russo και οι χορευτική του ομάδα θα ακυρώσει τις παραστάσεις σε Ρουμανία και Ελλάδα λόγω ανωτέρας βίας.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο Gustavo Russo έρχεται με την «επίλεκτη» ομάδα του, η οποία απαρτίζεται από τους καλύτερους χορευτές του είδους , παρουσιάζοντας μια ερωτική ατμοσφαιρική παράσταση χορού μέσα από την ενέργεια, τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία του tango που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Η παράσταση “Tango Seduction” είναι μία πραγματική μυσταγωγία. Οι πρωταγωνιστές ξεδιπλώνουν επί σκηνής, βήμα προς βήμα το Αργεντίνικο tango, από την γέννηση του μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνοτροπίες που αναπτύχθηκαν τον ένα και πλέον αιώνα ζωής του ξετυλίγονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που έχει χαρακτηριστεί από όσους το έχουν παρακολουθήσει ως «μοναδικό». Ο Gustavo Russo, σε μια παράσταση, η οποία προετοιμάζονταν περισσότερα από δύο χρόνια αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο.

Λίγα λόγια για τον Gustavo Russo:
Γεννημένος στο Μπουένος Αίρες το 1970, ήδη από τα 18 του είχε κερδίσει τον τίτλο ενός από τους πλέον υποσχόμενους tango χορευτές στον πλανήτη.
Από τότε, ξεκίνησε διεθνή καριέρα συμμετέχοντας σε μερικά από τα σημαντικότερα τάνγκο shows κάνοντας παράλληλα εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το 1991, ο Gustavo εμφανίστηκε ως πρώτος χορευτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Η μεγάλη αξία του Tango». Αργότερα τον ίδιο χρόνο, ταξίδεψε στις Η.Π.Α. και το Μεξικό με τoν Mariano Mores, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο show “Viva Tango” που κέρδισε το βραβείο “Estelares del Mar” ως το καλύτερο tango show. To 1992 ο Gustavo εμφανίστηκε στο παγκοσμίου φήμης θέαμα “Tango Passion”, στο οποίο κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το 1999, όπου και ίδρυσε την δική του ομάδα η οποία με τις παραστάσεις “Tango Seduction” έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.
Χορογραφίες- Διεύθυνση : Gustavo Russo
Τιμές εισιτηρίων: 20 ,30, 40 ευρώ, Φοιτητικό: 15 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής και εκδοτήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους, Τηλ 2310/895938-9

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b