MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Tomorrow’s Parties στο Bios

Οι Forced Entertainment, η δυναμική ομάδα του θεάτρου της επινόησης (devised theatre) της Βρετανίας, επιστρέφουν στο Bios για τρίτη φορά, από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, με την καινούρια τους παραγωγή Tomorrow’s Parties.

Monopoli Team

H τελευταία παράσταση των Forced Entertainment διερευνά τις ιδέες και τα κλισέ γύρω από το αίσθημα της ελπίδας. Δημιουργώντας και συλλέγοντας σενάρια για το μέλλον, όπως και σύντομες αφηγήσεις που αφορούν την αισιοδοξία και την απελπισία, η ομάδα εξετάζει την αβέβαιη φύση της προσμονής και τις άπειρες πιθανότητες που μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Το Tomorrow’s Parties βασίζεται σε ουτοπικές και δυστοπικές προβολές, στις αισιόδοξες ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας και στις χαρές της εφευρετικότητας που προκύπτουν από την έρευνα και μετουσιώνονται σε μια παράσταση.
Από αυτές τις υποθέσεις, τις ονειροπολήσεις και τις έντονες ιστορίες, η νέα performance των Forced Entertainment κινείται σε διαφορετικές κατευθύνσεις και σε άλλου είδους εικασίες – το ρεαλιστικό, το προσωπικό και το ξεκάθαρα φανταστικό.

 

Συντελεστές:

Σύλληψη & δημιουργία: Forced Entertainment
Σκηνικά: Richard Lowdon
Φωτισμοί: Francis Stevenson

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: -
Σκηνοθεσία: Tim Etchells


Παίζουν: Cathy Naden, Robin Arthur

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b