Διάφορα
Παιδιά και Έφηβοι – Φωνές και Ψίθυροι
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), στο πλαίσιο των 20 χρόνων λειτουργίας της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., παρουσιάζουν από 5 έως 15 Οκτωβρίου 2011 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», εικαστική έκθεση με θέμα «Παιδιά και Έφηβοι – Φωνές και Ψίθυροι».

Monopoli Team
28.09.2011
A
A
Στην έκθεση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων “Η πόλη ανοίγεται στα παιδιά”, συμμετέχουν 100 περίπου εικαστικοί, με διαφορετικά πλαστικά μέσα ο καθένας.
Την έκθεση επιμελείται η Ιστορικός Τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων Ίρις Κρητικού.
Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα Comicdom Press, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 18.00- 20.00, εργαστήριο «δημιουργικής συνομιλίας» παιδιών και μεγάλων εικαστικών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εργαστήριο δημιουργίας κόμικς από παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους εμπνέονται από τα έργα της έκθεσης. Συντελεστές: Βασιλεία Βαξεβάνη (αφηγήτρια), Μιχάλης Διαλυνάς (δημιουργός κόμικς).
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η τέχνη της… ζωής. Γιατί είναι εντάξει απλώς να αλλάζουμε γνώμη και επιλογές
Μετακόμιση: Πώς επιλέγουμε τόπο κατοικίας ανάλογα με τις προτεραιότητες στη ζωή
Πρεμιέρες: Γευστική ιστορία ενηλικίωσης
Η ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας