Διάφορα
Παιδιά και Έφηβοι – Φωνές και Ψίθυροι
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), στο πλαίσιο των 20 χρόνων λειτουργίας της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., παρουσιάζουν από 5 έως 15 Οκτωβρίου 2011 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», εικαστική έκθεση με θέμα «Παιδιά και Έφηβοι – Φωνές και Ψίθυροι».

Monopoli Team
28.09.2011
A
A
Στην έκθεση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων “Η πόλη ανοίγεται στα παιδιά”, συμμετέχουν 100 περίπου εικαστικοί, με διαφορετικά πλαστικά μέσα ο καθένας.
Την έκθεση επιμελείται η Ιστορικός Τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων Ίρις Κρητικού.
Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα Comicdom Press, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 18.00- 20.00, εργαστήριο «δημιουργικής συνομιλίας» παιδιών και μεγάλων εικαστικών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εργαστήριο δημιουργίας κόμικς από παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους εμπνέονται από τα έργα της έκθεσης. Συντελεστές: Βασιλεία Βαξεβάνη (αφηγήτρια), Μιχάλης Διαλυνάς (δημιουργός κόμικς).
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»