MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Denise Richards: Αρνήθηκε να παίξει στο πρώην σίριαλ του… πρώην άντρα της!

“Όχι” σε πρόταση 100 χιλ. δολαρίων είπε η Denise Richards, για να συμμετάσχει στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του σίριαλ “Two and a half men”, από το οποίο πρόσφατα απολύθηκε ο Charlie Sheen- πρώην σύζυγος της καυτής ηθοποιού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με το Life and Style οι παραγωγοί πρόσφεραν αυτά τα λεφτά- τα οποία θεωρούνται πολλά και για τα αμερικάνικα standards- προκειμένου η D. Richards να υποδυθεί μία πρώην ερωμένη (από τις πολλές) του εκλιπόντος Charlie Harper, η οποία θα εμφανισθεί στην κηδεία του.

Θυμίζουμε ότι ο Charlie Sheen απολύθηκε από το σίριαλ και για να δικαιολογήσουν το κενό του, παρουσιάζουν χαρακτήρα που ερμήνευε (Charlie Harper) dead and burried. Επίσης, πρωταγωνιστής ανέλαβε στο σίριαλ ο Ashton Kutcher, γνωστός από μια εκπομπή που κάνει φάρσες σε διάσημους, ταινίες του Mtv και τη σχέση του με την αρκετά χρόνια μεγαλύτερη του Demi Moore.

Παρά το ότι δεν συμμετείχε η Denise Richards στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του “Two and a Half Men”, όπου ο χαρακτήρας του Sheen πεθαίνει και κηδεύεται και ο χαρακτήρας του Kutcher εμφανίζεται, η τηλεθέαση του ήταν πρωτοφανής. Το επεισόδιο παρακολούθησαν 28,7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος για την συγκεκριμένη σειρά, από την έναρξη της το 2003.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b