MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Επίσκεψη στο λόφο της αρκούδας

Για λίγες παραστάσεις από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου παρουσιάζεται στο θέατρο Rabbithole η θεατρική παράσταση “Επίσκεψη στο λόφο της αρκούδας” που αποτελεί μια σύνθεση ιστοριών των Μπαρκς/Ρόσα και Πόε, με σαφείς επιρροές από τις ταινίες “Το νησί των καταραμένων” του Μάρτιν Σκορσέζε και “Στη φωλιά του κούκου” του Μίλος Φόρμαν.  

Monopoli Team

Το έργο έχει ως εξής: Μια νεαρή κοπέλα δέχεται πρόσκληση από ένα μακρινό της θείο, να τον επισκεφτεί στο δημόσιο θεραπευτήριο στο οποίο είναι διευθυντής. Εκεί αντιλαμβάνεται ότι εφαρμόζεται ένα αμφιβόλου προέλευσης σύστημα θεραπείας.

Η ιστορία αποτελείται από δύο διαφορετικές υποθέσεις: Από τη μια, διαδραματίζεται “Η υπόθεση του Δρος Πίσσα και του καθηγητή Φτερά” του Έντγκαρ Άλλαν Πόε, και από την  άλλη, η εικογραφημένη (κόμιξ) ιστορία του Καρλ Μπαρκς “Χριστούγεννα στο λόφο της αρκούδας”, από την οποία δανείστηκε στοιχεία για το τελευταίο επεισόδιο του “Βίος και Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ” ο Ντον Ρόσα. Ομοιότητες μπορεί να βρει κανείς μόνο στη πλοκή όπου ένας επισκέπτης εισέρχεται σε μια έπαυλη ύστερα από πρόσκληση του οικοδεσπότη.

Οι παραστάσεις διαρκούν 75 λεπτά και έχουν γενική είσοδο 8 ευρώ.
Μέρες παραστάσεων: 14, 15, 16, 21, 22, 23 Οκτώβρη 2011 στις 21:30.

Rabbithole, Γερμανικού 20, Μεταξουργείο (σταση μετρό Κεραμεικός).

Τηλ. Κρατήσεων: 210 – 52 49 903

Κοστούμια: Τώνια Ράλλη

Σκηνικά: Δημήτρης Τσάλτας, Παναγιώτης Λογοθέτης

Μάσκες και εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας


Παίζουν: Παναγιώτης Λογοθέτης, Αμάλθεια Μενάγια, Νίκη Νέστωρα, Νίκη Νίκα, Ολίβα Νταμιάνι, Μαρία Ραυτοπούλου, Μπέττυ Σαράντη, Φιλιώ Σταματοπούλου, Δημήτρης Τσάλτας.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b