MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Pippa’s ass: Τα οπίσθια που ζητούν όλες από τον πλαστικό τους!

O γάμος του Ουίλιαμ και της Κέιτ στη μεγάλη Βρετανία είχε μια πρωταγωνίστρια, που κανείς δεν περίμενε. Την αδερφή της Κέιτ, την Πίπα. Η τουαλέτα της, στον γάμο, ένα εξαιρετικής ομορφιάς φόρεμα του Alexander McQueen, αναδείκνυε έναν πολύ ωραίο πισινό, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τελικά, η παρουσία της Πίπα στον γάμο της αδερφής της, επηρέασε το γυναικείο κοινό, περισσότερο και από το αντρικό. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες γυναίκες που θέλουν να κάνουν πλαστική στα οπίσθιά τους, πάνε στον πλαστικό χειρούργο με μια φωτογραφία του πισινού της Pippa. Αυτός ο πισινός έχει γίνει περιζήτητος.

Αυτό ισχύει σε πολλές χώρες του κόσμο και πρώτα από όλες στις ΗΠΑ. Ίσως γιατί η γοητεία που ασκεί η Βρετανική Μοναρχία και το μεγαλοπρεπές στυλ που λανσάρει, θαμπώνει ακόμα τις πάλαι ποτέ αποικίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Θα μου πείτε: Πόση σχέση μπορεί να έχει η Μοναρχία με τη δημοφιλία ενός πισινού; Πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία, διότι αν τον πισινό της Πίπα, ο κόσμος τον είχε δει κάπου αλλού και όχι στον πιο διάσημο γάμο εδώ και χρόνια, τον γάμο του διαδόχου της Βρετανικής Μοναρχίας, δεν θα τον είχε προσέξει σε τέτοιο βαθμό.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b