MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πολυθέαμα

Shaolin Legend σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν επιστρέφει στην Ελλάδα με τη νέα της παραγωγή “Shaolin Legend”. Στις 22 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater και στις 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Badminton.

Monopoli Team

Πετάνε στον αέρα, εντυπωσιάζουν με τα σπαθιά τους, σπάνε πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, ακουμπάνε τα σώματά τους πάνω σε λόγχες και όλα αυτά σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά και εντυπωσιακά σκηνικά. Δεκαπέντε μέλη από την αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν ταξιδεύουν και πάλι από τον ναό των Σαολίν στην Κίνα προς την Ευρώπη για να μαγέψουν το κοινό με τα κατορθώματά τους. 

 

Οι λάτρεις των θεαματικών και εντυπωσιακών παραστάσεων αλλά και εκείνοι της τέχνης του Kung Fu θα βιώσουν την ατμόσφαιρα των ταινιών “Τίγρης και δράκος”, ‘Ήρωας”, “Ιπτάμενα στιλέτα” ή ακόμα και το “Kill Bill”, σε μια υπερπαραγωγή που έπεισε τα Universal Studios να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό dvd αφιερωμένο στους μοναχούς Shaolin Kung fu masters αλλά και τις μεγάλες εφημερίδες παγκοσμίως να γράψουν διθυραμβικά σχόλια γι’ αυτή την ομάδα.

 


Σημεία προπώλησης:

Θεσσαλονίκη

www.ticketservices.gr

ΙΑΝΟΣ, Metropolis

 

Αθήνα

www.ticketnet.gr  -Τηλ: 210 8840600
Public, Metropolis

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b