MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κόκκινα Χαλιά και Νέβμα στα “Νεοπαλλήνεια 2011”

Στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 8.30 μμ, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2011” με τη συμμετοχή σημαντικών μουσικών σχημάτων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο. Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, που διοργανώνονται για 32η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους

ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ feat NEBMA, οι οποίοι έχοντας κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με κάθε τους εμφάνιση, θα μας παρασύρουν στο δικό τους ρυθμό, για να απολαύσουμε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗΣ με τις γεμάτες ”νεύρο” ζωντανές του εμφανίσεις.

QUILOMBO που όταν παίζουν live δε χρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά!

-GRAFFITI ART by ASCO CREW

Καθώς και άλλα events που θα πλαισιώσουν τη γιορτή.

Η δεύτερη ημέρα (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τις “ΣΠΟΝΔΕΣ”, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και πρόσφατες επιτυχίες και μας υπόσχονται μια βραδιά που θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και θα διασκεδάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η τρίτη ημέρα (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ.

 Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!

– Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό “ΠΑΛΛΗΝΗ” προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20′ σε κυκλικά δρομολόγια.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ», ενώ συμμετέχει στη διοργάνωση ο Δήμος Παλλήνης.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JFSLFBAJdBI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b