MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η κακή μνήμη σκοτώνει: Έσφαξε τον άντρα της, γιατί ξέχασε τα γενέθλιά της!

Είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο για τον πιο παράξενο, τρελό, ηλίθιο λόγο. Αυτό αποδεικνύει και το περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες στη Ρωσία. Μία γυναίκα σκότωσε τον άντρα της, όχι επειδή την έδερνε, ούτε επειδή την κεράτωνε, ούτε επειδή την έβριζε… Τον “καθάρισε” μόνο και μόνο επειδή ξέχασε τα γενέθλιά της!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 45χρονη Λίαλια Τουπίκοβα από το Αστραχάν στην νότια Ρωσία είχε τα γενέθλιά της. Περίμενε, λοιπόν, σαν γυναίκα κι αυτή, ένα δώρο από τον άνδρα της Καλπικ. Κάτι συμβολικό, που να δείχνει ότι κάτι σημαίνει γι’ αυτόν. 

Μάταια όμως. Όταν επέστρεψε από το γραφείο του, δεν της έφερε τίποτα. Και όχι μόνο αυτό! Δεν της είπε ούτε χρόνια πολλά. Η 45χρονη μαγείρεψε κάτι για δείπνο. Αφού ούτε μετά το δείπνο δεν άκουσε τα χρόνια πολλά από το σύζυγό της,  μην αντέχοντας την τόση περιφρόνηση από αυτόν, πήγε στη κουζίνα και πήρε ένα κουζινομάχαιρο. 

Η συνέχεια είναι τρομακτική. Κάρφωσε το κουζινομάχαιρο στην καρδιά του συζύγου της. Ο 50χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και πέθανε αμέσως μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πάντως, για να μην γίνει αυτή η εξωφρενική είδηση αφορμή, για να συντηρούμε το στερεότυπο της “μοιραίας γυναίκας” ή “της γυναίκας αράχνης”, να πούμε το εξής:  Σύμφωνα με μελέτες, αλλά και από την εμπειρία μας, ξέρουμε ότι οι φόνοι πάθους που διαπράττουν οι άντρες εναντίον των γυναικών είναι πολλαπλάσιοι σε σχέση με αυτούς που διαπράττουν οι γυναίκες εναντίον των αντρών. Οι λόγοι φαντάζομαι είναι κυρίως κοινωνικοί, αλλά θα έχουν να κάνουν και με τις ψυχολογικές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα.

Γιώργος Σμυρνής
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b