MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πούτιν: Σκίζουν τα ρούχα τους για χάρη του οι Ρωσίδες (video)!

Στριπτίζ και εξουσία πάνε πλέον μαζί! Μετά τα μπούγκα- μπούγκα πάρτι του μεσόγειου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έρχεται κι ο Βλαντιμίρ Πούτιν από το Βορά να μας δείξει πως κάνεις πολιτική με στιλ ερωτικό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο παντοδύναμος πρωθυπουργός της Ρωσίας είναι γνωστό πως δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κανένα μέσο, για να αναπαράγει την εξουσία που κατέχει. Η νέα εκλογική του εκστρατεία είναι σέξι και όποιος αντέξει! Έβαλε την ομάδα μοντέλων “Στρατός του Πούτιν” να απευθύνει προσκλητήριο στις Ρωσίδες να δείξουν την υποστήριξή τους στον Ρώσο πρωθυπουργό σκίζοντας τα ρούχα τους!

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι κοπέλες, που εμφανίζονται, ανακοινώνουν έναν διαγωνισμό στον οποίο ρωσίδες καλλονές καλούνται να σκίσουν κάτι για τον Πούτιν και να ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο, με έπαθλο ένα iPad.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια συναντά δύο φίλες της να κάνουν ηλιοθεραπεία φορώντας προκλητικά μπλουζάκια με την επιγραφή “Θα σκίσω τα ρούχα μου για τον Πούτιν”. Το βίντεο τελειώνει με τις κοπέλες να πραγματοποιούν την … “απειλή” τους και να σκίζουν τα μπλουζάκια τους για χάρη του Ρώσου ηγέτη.

Όπως βλέπουμε από το screen cap η κοπέλα φοράει βέρα. Όμως, ένας γάμος ή ένας αραβώνας δεν είναι τίποτα μπροστά στην επανεκλογή του … μέγιστου Βλαντιμίρ!

Γιώργος Σμυρνής

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/klcyPNIA698″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b