MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τιγρέ Σποράκια στο 9ο Φεστιβάλ Γαλατσίου

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ο συναυλιακός χώρος στο Άλσος Βεϊκου φιλοξενεί μία μοναδική βραδιά σε Hip Hop & Funk ρυθμούς με τα Τιγρέ Σποράκια The Band και τους Tomahok.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τα Τιγρέ Σποράκια The Band, αποτελούμενα από δύο κορυφαίους MC’s της ραπ σκηνής, τον Τάκι Τσαν και τον Εισβολέα, αφήνουν για λίγο την πανελλαδική τους περιοδεία για να ανέβουν στο stage του Γαλατσίου και να ξεσηκώσουν το κοινό τους με νέα τραγούδια από το album “Όνομα και Πράμα”, αλλά και παλιές γνώριμες επιτυχίες.

Μαζί με το γνωστό συγκρότημα των Τάκι Τσαν και Εισβολέα, στη σκηνή ανεβαίνουν και μερικά από τα πιο δημοφιλή rap σχήματα της χώρας για να δώσουν το δικό τους δυναμικό παρόν αλλά και παλμό με τη μουσική τους.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, μαζί με τα Τιγρέ Σποράκια The Band on stage θα βρίσκονται οι: Ζήνων (Βόρεια Αστέρια), FullFace, 6άρια και το πολυπληθές crew των Tomahok που υπόσχεται ένα δυνατό πρόγραμμα με αρκετούς από του βασικούς συντελεστές του. Special guest εμφάνιση θα κάνει η μπάντα “Οι Άθλιοι του Ούγκο”!

Δεν είναι όμως μόνο η μουσική που θα σας ενθουσιάσει… Παράλληλα με το μουσικό πρόγραμμα, στο χώρο του θεάτρου θα πραγματοποιηθεί και Graffiti Showcase με μερικούς από τους καλύτερους artists της Αθήνας σε συγκεκριμένη urban θεματολογία αλλά και special Juggling Show!

[iframe width=”425″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/ZW1esdXEVzM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b