Monopoli Team
12.04.2011
A
A
Πρόκειται για μια αποθέωση του χρώματος με θέματα βίαια, ποιητικά αδίσταχτα, γκροτέσκο. Παιδικές μνήμες, χιούμορ, αρσενικό και θηλυκό μαζί.
Η ίδια η δημιουργός αναφέρει:
“Τα παιδιά ζωγραφίζουν ωραία, έξυπνα, πονηρά, ονειρικά και χωρίς σκοπιμότητα. Αυτό καθώς μεγαλώνουν χάνεται, διότι μπαίνει στη ζωή τους ο ΣΤΟΧΟΣ της έγκρισης. Φόβος απόρριψης. Όλες οι ντροπές γίνονται οι αναστολές μας. Και έτσι αφαιρούν την μαγεία από τη ζωή μας. Ας κάνουμε λίγο πίσω τον φόβο και την ντροπή μας. Ας γίνουμε λίγο πιο τολμηροί. ΛΙΓΟ.”
Η Μαργαρίτα Σκόκου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε κεραμική και ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές, αλλά και ατομικές εκθέσεις.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Μαργαρίτα Σκόκου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Πάμε βόλτα στο Περιστέρι από το πρωί έως το βράδυ: 7 spots που θα αγαπήσεις
Stop Scrolling: Μια viral εμφάνιση στο Super Bowl, ένα comeback που θα συζητηθεί και η ελευθερία του Τύπου
1ο Φεστιβάλ Σπάνιων Παθήσεων στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
10 anti rom-com ταινίες για όσους κάνουν skip τον Άγιο Βαλεντίνο
Με ποιο τραγούδι ερωτεύεσαι εσύ;
Θέατρο, συναυλίες, σινεμά, events: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Φεβρουαρίου
Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο του χρόνου
Λούβρο: Ζημιές στην πτέρυγα Denon από διαρροή νερού
Η Στέγη έγινε αγνώριστη – Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη μεταμόρφωση για το Stegi.Radio Takeover 2026