
Monopoli Team
24.01.2011
A
A
40 περίπου έργα θα παρουσιαστούν στον χώρο της Γκαλερί, εμπνευσμένα από την βιομηχανική επανάσταση και συγκεκριμένα από το πρόσωπο του θρυλικού Σαρλό. Σε μερικά έργα αποτυπώνεται ο ίδιος ο Σαρλό, ενώ στα υπόλοιπα διακρίνονται βιομηχανικά τοπία, με γέφυρες, εργοστάσια κ.α.
Ανάμεσά τους ένα κολάζ με φωτογραφίες του Τσάπλιν τη χρονιά που πέθανε, το 1977, που η Κραντονέλλη είχε συγκεντρώσει από δημοσιεύματα εφημερίδων.
Ολα τα έργα (τέμπερα πάνω σε χαρτί), κυμαίνονται μεταξύ ρεαλισμού και αφαίρεσης, παρουσιάζοντας μια ομοιομορφία μουντών χρωμάτων που διαταράσσεται από κάποιο φωτεινό κομμάτι, που δηλώνει τη σύγκρουση και την ελπίδα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Σόνια Κραντονέλλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Family Weekend: 4 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Δροσερές στάσεις για spritz, γεύσεις και καλή παρέα
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 2-3 Αυγούστου
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
«Χούγια ή Θάνατος»: Η Σοφία Μουτίδου σε καλοκαιρινό tour
Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα: Οι παραστάσεις συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Άλσος