MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Οι Stomp στο θέατρο Badminton

Κλείνοντας 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, η ομάδα χοροθεάτρου από το Brighton “χτυπά το πόδι δυνατά” (ή αγγλιστί, Stomp) σε μία σειρά από μοναδικές παραστάσεις στο θέατρο Badminton από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Στα χέρια τους τίποτα δεν είναι πλέον ένα απλό άψυχο αντικείμενο. Αξιοποιώντας τενεκέδες, κουβάδες, βαρέλια, σπιρτόκουτα, άδεια κουτάκια μπύρας, εφημερίδες, σκουπόξυλα και παλιοσίδερα, ακόμα και νεροχύτες ή κομμάτια παλιών αυτοκινήτων και ό,τι άλλο βάζει ανθρώπου νους, οι εφευρετικοί performer μας παραδίδουν ένα πολυ – θέαμα ήχου, κίνησης, σκηνικών, φωτισμού, μπολιασμένο από στοιχεία από το βωβό κινηματογράφο και το tap dancing του Φρεντ Αστέρ. Η απαράμιλλη τέχνη τους, υπερβαίνοντας κάθε λογής διαχωρισμό υψηλής και λαϊκής τέχνης, τους ταξίδεψε σε περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσμο αποσπώντας πάμπολλες διεθνείς διακρίσεις.

 

Το 1994 απέσπασαν το βραβείο Λόρενς Ολίβιε για την “καλύτερη ψυχαγωγική παράσταση”, βραβείο “καλύτερης χορογραφίας σε σόου West end”, βραβείο ΟΒΙΕ για off Broadway σόου και τέλος το νεοϋορκέζικο βραβείο για την “περισσότερο αυθεντική θεατρική εμπειρία”. Το 1996 η μικρού μήκους ταινία των Stomp “Σκούπες” προτάθηκε για Όσκαρ, ενώ επελέγη να προβληθεί τόσο στο φεστιβάλ Καννών, όσο και στο κινηματογραφικό Sundance. Toν Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, έδωσαν ζωντανή παράσταση στην τελετή απονομής των Όσκαρ. Το 1998 η ταινία τους “Stomp Out Loud” κέρδισε το αργυρό βραβείο FIRA στην ενότητα “Μουσική και Ζωντανό Θέαμα” του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Μπιαρίτς.

 

Ούτε οι κριτικοί φείδονται επαίνων όταν μιλούν για αυτούς. To περιοδικό Time Out του Λονδίνου έγραψε κάποτε ότι “Οι Stomp κάνανε στο ρυθμό ότι ο Φρόιντ έκανε για το σεξ” .Οι Stomp έρχονται για να μας δείξουν πως ένας άνθρωπος, ένα θέατρο, μια πόλη μπορεί να αποκτήσει αρμονία και ρυθμό!


Προπώληση:

Public (Σύνταγμα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Mall)

www.ticketnet.gr

τηλεφωνικά στο 2108840600

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b