MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lola Velvet Edition: H συλλεκτική μωβ οπτασία του Marc Jacobs

Κομψή, sexy και όσο χρειάζεται προκλητική είναι η γυναίκα “Lola” του Marc Jacobs, η οποία φέτος το φθινόπωρο γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει με μια συλλεκτική “βελούδινη” συσκευασία.

Monopoli Team

Το άρωμα Lola Velvet Edition διατηρεί την ίδια σύνθεση με το βασικό και εσωκλείει πλούσιες νότες από φρούτα και άνθη λουλουδιών, με την τελική πινελιά της νωχελικής βάσης να βάζουν η βανίλια, το tonka bean και ο μόσχος. Επιπλέον, οι κόκκοι του ροζ πιπεριού, το αχλάδι Anjou και το ρουμπινί γκρέιπφρουτ, σε συνδυασμό με τη φούξια πεόνια και τις μικρές δόσεις από τριαντάφυλλο και γεράνι, δημιουργούν ένα αισθησιακό και σαγηνευτικό δέσιμο.

 

Ο Marc Jacobs εντυπωσιάζει με το μπουκάλι των 50 ml του αρώματος, που σχηματίζει μια γυναικεία, έντονα θηλυκή σιλουέτα σε “ζωντανή” μωβ απόχρωση. Το γυαλί γίνεται ματ, με βαθιά και ανεπιτήδευτη λάμψη, ενώ στολίζεται με χρυσό λογότυπο. Τα βλέμματα, όμως, τραβάει το καπάκι, το οποίο κοσμούν πολύχρωμα πέταλα λουλουδιών.

 

Το προϊόν

 

Lola Marc Jacobs Velvet Edition, EDP Spray, 50 ml

 

To Lola Velvet Edition θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο. Η διάθεσή του θα διαρκέσει μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

 

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b