MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Σκορσέζε σκηνοθετεί για την Chanel!

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης βάζει την υπογραφή του στη διαφημιστική ταινία μικρού μήκους για το νέο ανδρικό άρωμα Bleu de Chanel, Eau de Toilette.

Monopoli Team

Μένοντας πιστή στην παράδοση να απευθύνεται σε κορυφαία ταλέντα του κόσμου της εικόνας για τις διαφημιστικές της καμπάνιες, η Chanel, αυτή τη φορά, συνεργάστηκε με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Mε πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο ηθοποιό του γαλλικού κινηματογράφου, Γκασπάρ Ουλιέλ, ο Σκορσέζε δημιούργησε έναν ήρωα απρόβλεπτο, που ενσαρκώνει τις αξίες του αρώματος και ζητά την ένταση, την αποφασιστικότητα και την αποδέσμευση από τις υποχρεώσεις.

 

Μυστηριώδες, γοητευτικό και απρόβλεπτο χαρακτηρίζει η Chanel το νέο Eau de Toilette Bleu, που έχει στόχο να περάσει στην ιστορία ως «κλασικό». Είναι ένα woody-aromatic ελιξίριο, στο οποίο οι φρέσκιες νότες των εσπεριδοειδών φλερτάρουν με τις μυστηριώδεις νότες του κέδρου, του λάβδανου και του σανδαλόξυλου.

 

Το μπουκάλι είναι πλατιά τετραγωνισμένο, σε μοντέρνο και λιτό σχήμα, με το χρώμα του να βρίσκεται ανάμεσα στο μαύρο και στο μπλε. Ειδικά σχεδιασμένο για ανδρικό χέρι, στολίζεται από μεγάλα, έντονα γράμματα σε άσπρο.

 

 

Τα προϊόντα:
 
 

Bleu de Chanel  Eau de Toilette Spray 50 ml, 100 ml

Chanel Bleu De Chanel After Shave Lotion 100 ml

Chanel Bleu De Chanel Deodorant Spray 100 ml

 

Το Bleu de Chanel είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b