MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια ελληνική συμμετοχή στο φεστιβάλ του Λοκάρνο

Μετά την μοναδική ελληνική συμμετοχή στο φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου (τμήμα Φόρουμ) με την τουρκοελληνική συμπαραγωγή του σκηνοθέτη Tayfun Pirselimoglou, “HAZE” (ελληνικός τίτλος: «Πούσι»), ο παραγωγός Νίκος Μουστάκας και η εταιρεία Graal επιτυγχάνουν εκ νέου να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ, με την καινούργια ταινία του Tayfun Pirselimoglou, “HAIR” (ελληνικός τίτλος: «Η περούκα»), να βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Λοκάρνο, που ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου.

Monopoli Team

Η επιτυχία αυτή, δε, μοιάζει ακόμα μεγαλύτερη αν προσθέσουμε το γεγονός ότι και στις δύο ταινίες, η επίσημη πολιτεία και οι χρηματοδοτικοί της μηχανισμοί, ΕΚΚ-ΕΡΤ ήταν απόντες. Στην παρούσα φάση, ο παραγωγός Νίκος Μουστάκας ετοιμάζει την τρίτη ταινία της συνεργασίας τους με τον Pirselimoglou, και την πέμπτη του σκηνοθέτη, που θα είναι ένα ερωτικό οδοιπορικό στα Βαλκάνια. Αυτή τη φορά, η συμπαραγωγή δεν θα είναι μόνο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με τη συμμετοχή της Γαλλίας να είναι, ήδη, βέβαιη.

 

Λίγα λόγια για την ταινία «Η περούκα» : Φτιάχνοντας μια καινούργια περούκα, ο περουκέρης ερωτεύεται τη γυναίκα που του πουλάει τα μαλλιά της. Ο έρωτάς του, σιωπηλός και απελπισμένος, τον φτάνει στο έγκλημα, σκοτώνει τον σύζυγό της. Όμως το μέλλον της καινούργιας σχέσης του δεν είναι τόσο ειδυλλιακό. Η καθημερινότητα είναι αμείλικτη.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b