MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Easyjet: Η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους!

Σύμφωνα με τα βραβεία του περιοδικού Conde Nast Traveller!

Monopoli Team

Ο διαγωνισμός που αυτό τον καιρό συζητείται πολύ, καθώς διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, ανέδειξε νικήτρια μεταξύ άλλων και τη γνωστή αεροπορική εταιρία χαμηλών τιμών, easyJet.

Οι Έλληνες έδειξαν εμπιστοσύνη στην εταιρία, ταξίδεψαν μαζί της και την έκριναν θετικά. Μάλιστα, την τελευταία διετία ο ρυθμός ανάπτυξης της γνωστής αεροπορικής εταιρίας αγγίζει το 120%! Οι αναγνώστες αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις εταιρίες μέσα από ένα έντυπο ερωτηματολόγιο που διένειμε το περιοδικό, με μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής την προσωπική τους εμπειρία.

 

Σημειώστε ότι η Easyjet προσέθεσε πρόσφατα στις πτήσεις της τρεις αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς: τα Χανιά, τη Ζάκυνθο και την Κω, και αναμένεται αυτό το καλοκαίρι να εξυπηρετήσει περισσότερους απ 814.000 επιβάτες.

 

Το βραβείο της easyJet παρέλαβε ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε: “Η βράβευση αποτελεί για εμάς αναγνώριση των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών που προσφέρουμε και μας προτρέπει να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους επιβάτες μας πάντα με ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικές τιμές. Είναι δέσμευση, αλλά και στόχος μας, η Ελλάδα να αποτελέσει έναν από τους πιο δυναμικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς της εταιρίας μας”.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b