MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Πορεία: Απόκριες στον μαγικό κόσμο της όπερας με τη «Ροσσινιάδα» – Εορταστική προσφορά εισιτηρίων

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η «Ροσσινιάδα», το μουσικό παραμύθι της Χλόης Μάντζαρη που ταξιδεύει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της όπερας, σας προσκαλεί να φορέσετε την αποκριάτικη στολή σας και να παρακολουθήσετε την παράσταση αυτής της Κυριακής, στο Θέατρο Πορεία, με εορταστική προσφορά στην τιμή των εισιτηρίων.

Ροσσινιάδα
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας και στο Θέατρο Πορεία να παρακολουθήσετε τη «Ροσσινιάδα», την παράσταση με τα πιο ευφάνταστα κοστούμια εποχής, και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο της όπερας μέσα από το θεατρικό παραμύθι της Χλόης Μάντζαρη. Εορταστική προσφορά: Εισιτήριο 8€ μόνο για την παράσταση της Κυριακής 2 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για το έργο

Κοστούμια εποχής, εντυπωσιακά σκηνικά, βίντεο, εικαστικές παρεμβάσεις, ευφάνταστες χορογραφίες, ακροβατικά και χιουμοριστικοί διάλογοι, που αποδίδονται με θεατρικό λόγο και όχι οπερετικό, συνθέτουν την παράσταση, η οποία έχει στόχο οι μικροί θεατές να γνωρίσουν την όπερα ως μουσικό είδος και να ψυχαγωγηθούν, ανατρέποντας την εικόνα που πιθανώς να έχουν ότι η όπερα είναι βαρετή ή δύσκολη στην κατανόηση. Ο στόχος της παράστασης είναι να αποκαλύψει τη μαγεία της όπερας με έναν διασκεδαστικό και προσιτό τρόπο, διαλύοντας τις προκαταλήψεις γύρω από την έννοια «όπερα» και δείχνοντας στα παιδιά ότι η μουσική μπορεί να είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και κατανοητή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η «Ροσσινιάδα» φέρνει, με ευφάνταστο τρόπο, τα παιδιά σε επαφή με το έργο του Τζοακίνο Ροσσίνι, ενός από τους μεγαλύτερους συνθέτες όπερας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡοσσινιάδα: Η μουσική παράσταση που εισάγει τα παιδιά στον κόσμο της όπερας στο Θέατρο Πορεία12.09.2018

Στην παράσταση ακούγονται κάποιες από τις πιο ωραίες άριες και μουσικές από τα έργα του Ροσσίνι. Με τη μουσική από τα αριστουργήματα «Ο κουρέας της Σεβίλλης», «Η Σταχτοπούτα», «Γουλιέλμος Τέλλος» και «Η Ιταλίδα στο Αλγέρι» καθώς και το αγαπημένο «κωμικό ντουέτο για δύο γάτες», η παράσταση προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία, ερμηνευμένη ζωντανά από εξαιρετικούς λυρικούς τραγουδιστές με συνοδεία πιάνου.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3, Αθήνα

τηλ. 2108210991

Παραστάσεις: Κυριακή στις 11.30πμ

Διάρκεια: 60’

Τιμές εισιτηρίων: Μόνο για την Κυριακή 2 Μαρτίου, γενική είσοδος 8 €
Γενική είσοδος: 12 €. Ομαδικά: 10 €

Προπώληση: poreiatheatre.com

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Φθινόπωρο στο Θέατρο Τέχνης: Οι παραστάσεις που ανοίγουν τη σεζόν 2026-2027
Θεατρικά Νέα
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Εκδηλώσεις
Θέατρο Βέμπο: Η νέα καλλιτεχνική σεζόν ανήκει στο μιούζικαλ
Θεατρικά Νέα
«Μήδεια» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Επιπλέον παράσταση στο Βεάκειο λόγω αυξημένης ζήτησης
Θεατρικά Νέα
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου γίνεται 30: Όλα όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-27
Θεατρικά Νέα
Cartel: Δύο μεγάλες θεατρικές επιτυχίες επιστρέφουν τη νέα σεζόν
Art & Culture
Να γιατί έπρεπε να επαναληφθούν οι “Τρωάδες” σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας
Θεατρικά Νέα
“Εγώ ο σερ, Γρηγόρης Μπιθικώτσης”: Η ζωή του Γρηγόρη Μπιθικώτση γίνεται παράσταση
Θεατρικά Νέα
Το Παραβάν: Ένας νέος θεατρικός χώρος ανοίγει τις πόρτες του σε ερασιτέχνες ηθοποιούς όλων των ηλικιών
Εκδηλώσεις
10 Χρόνια Θέατρο Σταθμός: Νέα σεζόν, πλούσιο ρεπερτόριο και επετειακή προσφορά προπώλησης
Θεατρικά Νέα
Η άγνωστη ιστορία των παιδιών που υιοθετήθηκαν από την Ελλάδα στην Αμερική γίνεται παράσταση
Θεατρικά Νέα
«Χώρισε με ΑΕ και ΣΙΑ»: Η Κόρα Καρβούνη στην πρώτη της σκηνοθεσία