MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τελευταίες παραστάσεις για το «Εκτός Τόνου» της ομάδας FEM TETTIX στο HGW std.

Η υπαρξιακή κωμωδία «Εκτός Τόνου» της ομάδας FEM TETTIX, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία της Αγγελικής Γρηγοροπούλου, συνεχίζει για τρία τελευταία Σαββατοκύριακα στο HGW.stg.

| Φωτογραφίες: Χρήστος Συμεωνίδης
Monopoli Team

Μετά από ένα πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων και δύο παρατάσεις, η υπαρξιακή κωμωδία «Εκτός Τόνου» της ομάδας FEM TETTIX, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία της Αγγελικής Γρηγοροπούλου, επιστρέφει για τρία τελευταία Σαββατοκύριακα στο HGW.stg (Μαυρομιχάλη 138), από 8 έως 23 Φεβρουαρίου 2025.

Το έργο

Μία γυναίκα επιτίθεται σε έναν άγνωστο άντρα στο σούπερ μάρκετ με αφορμή… μια κονσέρβα τόνο. Και μετά, εντελώς τυχαία, συναντιούνται ξανά ως ομιλητές σε μια ημερίδα για τη «θετικότητα». Η καθημερινή τρέλα της ζωής αλλά και οι διάφορες ψυχώσεις τους δεν τους επιτρέπουν τελικά να βλέπουν τα πράγματα όσο θετικά «επιβάλλει» η εποχή μας. Κι έτσι αποτυγχάνουν παταγωδώς. Παρότι έχουν δοκιμάσει τα πάντα: Από διαλογισμό, σεμινάρια αυτογνωσίας στη Γαύδο μέχρι και… ψυχιατρεία. Κι έπειτα, ξανά εντελώς τυχαία, εγκλωβίζονται σε ένα κοινό, πολύπτυχο όνειρο. Ξαναβιώνουν τα τραύματά τους, ενσαρκώνουν τα είδωλά τους με μια άγρια χαρά κι αναμετριούνται με τους φόβους τους. Ώσπου θα βρουν ο ένας στον άλλον λίγη κατανόηση. Θα ενώσουν τα χέρια τους, θα σημαδέψουν την κουλτούρα της θετικότητας, τη μανία της αυτοβελτίωσης, την προσποίηση της χαράς και θα πατήσουν μαζί τη σκανδάλη. Κι έπειτα θα αναπνεύσουν. Γιατί όταν έχεις μια συντροφιά, αυτός ο τρελός και μάταιος κόσμος γίνεται λίγο πιο υποφερτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκτός Τόνου: Το νέο έργο της ομάδας FEM TETTIX στο HGW std.12.09.2018

Το «Εκτός τόνου» είναι μια υπαρξιακή κωμωδία για την κονσερβοποιημένη αναζήτηση της ευτυχίας. Για την πάλη δύο ανθρώπων να μην νιώθουν σαν παραφωνίες σε μία κοινωνία που από μόνη της είναι μια παραφωνία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η παράσταση «Εκτός Τόνου» της ομάδας FEM TETTIX παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00 στο HGW std.

Παίζουν: Ελένη Κουταλώνη, Δημήτρης Μαγκλάρας

Προπώληση εισιτηρίων.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «RADIO 1: Η πιο λυπημένη μέρα της ζωής μου»
Εκδηλώσεις
Ιron Traces: Μια τοποειδική παράσταση χορού ως επανασύνδεση με το εξορυκτικό τοπίο της Σερίφου
Art & Culture
Πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη θεατρική σεζόν;
Θεατρικά Νέα
Η Δίκη: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ark
Θεατρικά Νέα
«Αντίο στον δικό μας κύριο Στέφανο»: Το Θέατρο Άλφα αποχαιρετά τον σπουδαίο θεατράνθρωπο