MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κώστας Μακεδόνας: Συγκίνησε ερμηνεύοντας Μίμη Πλέσσα στο Παλλάς

Δείτε το απόσπασμα από το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια Μίμης Πλέσσας που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς.

Monopoli Team

Με μεγάλη συγκίνηση ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίμη Πλέσσα με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από τα 100α γενέθλιά του.

Στο αφιέρωμα συμμετείχαν εξαιρετικοί ηθοποιοί και τραγουδιστές που έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Κώστας Μακεδόνας, έχοντας ο ίδιος μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Μίμη Πλέσσα, απέδωσε τα τραγούδια του με έντονη συναισθηματική φόρτιση αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)
ShowBiz
Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του “Παρά Πέντε” γιατί έχω χάσει τη “Σοφούλα” μου» (vid)