Μπα-Μπαμπά: Ένα μιούζικαλ-κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρο Ήβη
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί στο Θέατρο Ήβη την παράσταση «Μπα-Μπαμπά», ένα μιούζικαλ-κωμωδία σε κείμενο Φωτεινής Αθερίδου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο «Μπα-Μπαμπά» είναι ένα μιούζικαλ-κωμωδία… μια κωμικοτραγική μουσική ματιά στα προβλήματα μιας οικογένειας, σε κείμενο Φωτεινής Αθερίδου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Ήβη.
Λίγα λόγια για την παράστασηΈνας πατέρας που φταίει – όσο φταίει – και δε φταίει και λίγο, παιδιά και σύζυγος που τον κατηγορούν και που όμως, κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του!
Με σατιρικό στίχο και με μια «σκηνική πλάκα», το μιούζικαλ αυτό ήρθε για να μας πει αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά ελπίζουμε να μην ισχύει…: «αλλάζει ο άνθρωπος;»
Δεν αλλάζει θα πω εγώ κι ας το διασκεδάσουμε.
Στο ρόλο του φταίχτη πατέρα, ο Θοδωρής Αθερίδης. Πρώην σύζυγος, η Άννα Κουτσαφτίκη.
Υπόλοιποι Πληγωμένοι : Πάρις Θωμόπουλος, Αθηνά Μουστάκα, Κώστας Μαγκλάρας, Χρήστος Τσάβος, Γιώργος Τριανταφύλλου, Φωτεινή Αθερίδου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- “15”: Οι Mechanimal κυκλοφορούν νέο δίσκο και προκαλούν το χάος
- «Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
- Ο Χρήστος Θηβαίος κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου Plus
- ΔΕΗ: Έδωσε ενέργεια για 5η χρονιά στον κορυφαίο αγώνα τριάθλου ΔΕΗ IRONMAN 70.3 Costa Navarino
- Η Ήμερη, του Φ. Ντοστογιέφσκι για 2η σεζόν στο Θέατρο Σφενδόνη