MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην πρεμιέρα του νέου Beetlejuice

Οι οίκοι μόδας που επέλεξαν οι σταρ στην πρεμιέρα του ‘Σκαθαροζούμη, Σκαθαροζούμη’ του Τιμ Μπάρτον.

Monopoli Team

Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, οι καλύτεροι ηθοποιοί,. καλλιτέχνες σκηνοθέτες του κόσμου αποβιβάζονται στα ιστορικά κανάλια της Βενετίας της Ιταλίας για το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Φέτος το σημαντικό γεγονός πραγματοποιείται από 28 Αυγούστου.

Η φετινή εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα κάνει θραύση. Μια κριτική επιτροπή με επικεφαλής την Πρόεδρο Ιζαμπέλ Ιπέρ συμπεριλαμβανομένων των Τζέιμς Γκρέι και Άντριου Χέιγκ, θα επιφορτιστεί με την απονομή του κορυφαίου βραβείου του φεστιβάλ, του Χρυσού Λέοντα.

Μεταξύ των ταινιών που έχουν προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα είναι το Joker: Folié a Deux, με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ, η Aντζελίνα Τζολί και η βιογραφική ταινία Maria Callas του σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, το Queer του σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και το Baby Girl με τη Νικόλ Κίντμαν.

Tην Τετάρτη 28 Αυγούστου το κόκκινο χαλί γέμισε από τις παρουσίες της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον Beetlejuice Beetlejuice, και σίκουελ της καλτ ταινίας του 1988, «Ο Σκαθαροζούμης».

Διαβάστε περισσότερα στο okmg.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας: Οι πρώτες αφίξεις και τα looks που ξεχώρισαν12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)