Grand Hotel: Πού βρισκόταν το πραγματικό ξενοδοχείο και ποιο κτίριο είναι σήμερα;
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο πραγματικό Grand Hotel, που εμπνέει την ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1, βρισκόταν στην Κηφισιά.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜια τυχαία παρατήρηση βλέποντας την παλιά ελληνική ταινία «Μικροί μεγάλοι εν δράσει» μου θύμισε ότι κάποτε η Κηφισιά ήταν εξοχή και διέθετε πολυτελέστατα ξενοδοχεία, κάποια από τα οποία υπάρχουν, κάποια έχουν αλλάξει χρήση και κάποια χάθηκαν.
Όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι φέρνει την ελληνική εκδοχή του Grand Hotel, το μυαλό μου πήγε αυτόματα σε αυτό που υπήρχε κάποτε με το ίδιο όνομα.
Ναι, όντως, την ίδια εποχή με αυτή της σειράς (δηλαδή γύρω στο 1920) στην ίδια περιοχή με αυτήν της σειράς, την Κηφισιά, υπήρχε το Grand Hotel de Kifissia, ένα πολυτελές ξενοδοχειακό μέγαρο που ήταν γνωστό και ως «ξενοδοχείο Μελά».
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Love Transcends All»: Μια πολυαισθητηριακή εξερεύνηση της αγάπης στο T.A.F./ the art foundation
- Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
- The Rebirth of Cool: Η Λίμνη Βουλιαγμένη υποδέχεται το καλοκαίρι ως ένας αναγεννημένος προορισμός ευεξίας, φιλοξενίας και εμπειριών