MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Ολοκληρώθηκε το καστ της νέας βιογραφικής σειράς – Δείτε το πρώτο teaser

«Η Μαρία που έγινε Κάλλας», η νέα μίνι σειρά, σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και συντελεστών, έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1.

Monopoli Team

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της, τον βαρύτονο εραστή της, την πιανίστρια αδελφή της, τον Γερμανό μαέστρο. Όμως, καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Μ’ ένα ταξίδι ανάμεσα στην αγάπη και την αιωνιότητα, η Μαρία ψάχνει κάποιον που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι, χωρίς όρους ή απαιτήσεις. Η έλλειψη αγάπης αποτελεί την κινητήρια δύναμη, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της και να καλλιεργήσει τη μοναδική φωνή της, που αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την όπερα παγκοσμίως.

Η σειρά βασίζεται στη συλλογή πληροφοριών από το βιβλίο «Η άγνωστη Κάλλας» του ιστορικού Νικόλα Πετσάλη-Διομήδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Νέα μίνι σειρά για τα νεανικά χρόνια της μεγάλης ντίβας στην ΕΡΤ112.09.2018

Μαρία Κάλλας, το ασχημόπαπο που έγινε ντίβα στα χρόνια της Κατοχής στην Αθήνα

Σενάριο (head writer)-Σκηνοθεσία: Όλγα Mαλέα
Σεναριογράφοι: Απόστολος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Νάσης, Πένυ Φυλακτάκη, Μανίνα Ζουμπουλάκη
Παραγωγή: ΕΡΤ
Παραγωγοί: Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση παραγωγής: Feelgood Productions

Παίζουν: Ελένη Ράντου (Λίτσα, μητέρα της Μαρίας), Ρένια Λουιζίδου (Ελβίρα, Ισπανίδα δασκάλα), Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου (πρωτοεμφανιζόμενη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, στον ρόλο της Μαρίας), Demy (Τζάκι, αδελφή της Μαρίας), Κάρμεν Ρουγγέρη (Φρόσω, γιαγιά της Μαρίας), Ιωάννης Παπαζήσης (Μαγκλιβέρας, βαρύτονος, εραστής της Μαρίας), Μάξιμος Μουμούρης (Μπόντμαν, Γερμανός αρχαιοκάπηλος), Χάρης Μαυρουδής (Μάριο Μπονάλτι, Ιταλός αξιωματικός, θαυμαστής της Μαρίας)

Συμμετέχουν οι: Νίκος Ορφανός, Αλέξανδρος Βάρθης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιώργος Δεπάστας, Αντριάνα Μπάμπαλη, Εύη Μάζη, Michael Edwards, Dirk Walter Siroski, Michael Siebel, Chris Scott, Κωνσταντίνος Ανταλόπουλος κ.ά.

Δείτε το πρώτο teaser

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Τα λόγια είναι περιττά»: Η Finos Film αποχαιρετά τη Μαρινέλλα
Cine News
Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV: Από Knives Out μέχρι ρομαντικές κομεντί
Cine News
Βουτήξαμε (έστω για λίγο) στον κόσμο του Wes Anderson
Cine News
Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV
Cine News
Το Μυστικό του Δάσους: Η νέα ταινία των Μάκη Τσούφη και Στέλιου Ορφανίδη στους κινηματογράφους
Cine News
Adolescence: Σαρώνει τις υποψηφιότητες των Bafta 2026 – Ποιες σειρές αφήνει πίσω;
Cine News
Box office: Πόσα εισιτήρια έκοψε “Η τελευταία κλήση” το πρώτο 4ήμερο;
Cine News
Το COSMOTE HISTORY τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα
Cine News
Σπασμένη Φλέβα: Δύο βραβεία για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στο San Francisco Greek Film Festival
Cine News
Daredevil Born Again: Ο νέος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στο Disney+
Cine News
Εδώ μιλάνε για λατρεία: Ξανά στα σινεμά το μουσικό ντοκιμαντέρ για τους Κόρε.Ύδρο.
Cine News
Ο Daredevil επιστρέφει – Οι σειρές και οι ταινίες που θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV