MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚ;

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 15-16 Ιουνίου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες και εκθέσεις, που δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου.

Monopoli Team

Μουσικές παραστάσεις-Συναυλίες-Πάρτι

1. Parov Stelar, Jain και Telenova στην πιο χορευτική βραδιά του Release Athens 2024

Ο βασιλιάς του electro swing, Parov Stelar, και η υπέροχη πολυμελής μπάντα που τον συνοδεύει επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού και το Release Athens όπου, μαζί με τη Jain και τους Telenova, θα στήσουν το μεγαλύτερο χορευτικό πάρτι του 2024. Η Γαλλίδα τραγουδίστρια και παραγωγός που χαλάει κόσμο τα τελευταία χρόνια, με super hits όπως τα “Makeba”, “Come”, “Alright”, το ραγδαία ανερχόμενο ατμοσφαιρικό τρίο από την Αυστραλία και ο ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Parov Stelar αποτελούν τα πρώτα ονόματα για την πιο “φρέσκια” και χορευτική βραδιά της φετινής διοργάνωσης. Μαζί τους οι Telenova, το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2020, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο ήχος τους βασίζεται στα samples και συνδυάζει το trip hop με τη χορευτική pop, όπως φάνηκε από το ντεμπούτο τους, το EP “Tranquilize”, που κυκλοφόρησε το 2021. Με κινητήρια δύναμη το single “Bones”, καθώς και το σαρωτικό επόμενο EP “Stained Glass Love”, οι Telenova έχουν αποκτήσει παθιασμένους οπαδούς εντός και εκτός των συνόρων της χώρας τους.
Σάββατο 15/6 από τις 17:00
Από 38€
Πλατεία Νερού, Λεωφ. Ποσειδώνος 2616, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τους Telenova, η Ελλάδα είναι σαν το δεύτερο τους σπίτι12.09.2018

2. Emanuel Ax, Λεωνίδας Καβάκος και Yo Yo Ma στο Ηρώδειο

Τρεις σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής, τρεις κορυφαίους σολίστες με ασύγκριτη τεχνική και ερμηνευτική δεινότητα, τους Emanuel Ax, Λεωνίδα Καβάκο και Yo Yo Ma, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φέτος στη σκηνή του Ηρωδείου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024. Τα τελευταία χρόνια οι τρεις τους παίζουν μαζί γεμίζοντας ασφυκτικά τις σπουδαιότερες αίθουσες παγκοσμίως, και έχουν ηχογραφήσει ήδη τρεις δίσκους με έργα Μπετόβεν, σε μια εξαιρετικά ευτυχή για το μουσικόφιλο κοινό συνεργασία – που απ’ ό,τι φαίνεται είναι εξίσου απολαυστική και για τους ίδιους. Μια μαγική συνάντηση που θα μας δώσει τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε τρεις ιδιοφυείς ερμηνευτές σε έργα Μπραμς και Μπετόβεν.
Σάββατο 15/6 στις 21:00
Διακεκριμένη ζώνη 120€, Α Ζώνη 110€ ,Β Ζώνη 80€ ,Γ Ζώνη 70€ ,Άνω Διάζωμα(Δ Ζώνη) 55€, Άνω Διάζωμα(Ε Ζώνη) 5€ ,- 45€ Άνω Διάζωμα(ΣΤ Ζώνη) 5€ – 30€ Άνω Διάζωμα(Ζ Ζώνη) 20€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗρώδειο: Κλασική μουσική και όπερα κάτω από την Ακρόπολη12.09.2018

3. Σαρλότ: Το οπερατικό μονόδραμα της Λίνας Ζάχαρη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το «οπερΩτικό μονόδραμα» Σαρλότ, σε μουσική και λιμπρέτο της νέας συνθέτριας Λίνας Ζάχαρη, παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ για μία ακόμη τελευταία παράσταση στις 15 Ιουνίου.  Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρηνιώ Κυριαζή, ενώ το οκταμελές μουσικό σύνολο διευθύνει η Μυρσίνη Χατζηκωνσταντή. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η μεσόφωνος Ιωάννα Φόρτη.

Με αφορμή τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Βέρθερου και της Σαρλότ, όπως προκύπτει από τα «Πάθη του νεαρού Βέρθερου» (1774) του Γκαίτε, καθώς και τα «Αποσπάσματα του ερωτικού λόγου» (1983) του Ρολάν Μπαρτ, το έργο «Σαρλότ» φέρνει επί σκηνής έναν ακροβατικό, «οπερΩτικό» μονόλογο για την επιθυμία που δεν τολμά να εκφραστεί, τους δαίμονες που δεν φθείρονται και το τραύμα της απώλειας. Η ηρωίδα, βυθισμένη σε ακίνητο πένθος από την αυτοκτονία του αγαπημένου της Βέρθερου, τολμά για πρώτη φορά να ξεστομίσει τον έρωτά της για εκείνον, σε ένα υπερβατικό παραλήρημα όπου αναμετριέται με τα όριά της. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που η ίδια οριοθετεί και όπου παγιδεύει τον εαυτό της, το συνειδητό και το ασυνείδητο, η αλήθεια και η φαντασίωση συγχέονται σε ένα ρευστό μουσικό περιβάλλον. Ο ακραίος τραγουδιστικός χείμαρρος συνδιαλέγεται με τη χαρακτηριστική υφή της μουσικής κατασκευής και ανασυντίθεται ηλεκτρονικά οδηγώντας την ηρωίδα στην τελική «απελευθερωτική» κραυγή. Ερμηνεύουν: Ιωάννα Φόρτη | Μουσικοί: Κρινιώ Τρούλου (όμποε), Γιάννης Κρητικός (κλαρινέτο), Μαριάννα Νικολακοπούλου (πιάνο, τσελέστα), Διονύσης Βερβιτσιώτης, Βανέσσα Αθανασίου (βιολί), Αντίλοχος Τρανός (βιόλα), Αστέριος Πούφτης (βιολοντσέλο), Νίκος Τσουκαλάς (κοντραμπάσο).
Σάββατο 15/6 στις  20:30

12, 15€, Φοιτητικό, παιδικό: 10€
Εναλλακτική Σκηνή – Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

4. Ο Χρήστος Θηβαίος στο City Garden Festival

Μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 χρόνια του στο τραγούδι, θα πραγματοποιήσει ο Χρήστος Θηβαίος στις 15 Ιουνίου, στο City Garden Festival. «Από τις «Μέρες αδέσποτες» και το «Είμαι αυτό που κυνηγάω» ως το «Μόνο νερό στη ρίζα» και τον «Άμλετ της σελήνης», από τους «Πέτρινους κήπους», το «Mυστήριο τρένο», τις «Γραμμές των οριζόντων» και τον Νικόλα Πιοβάνι, από το «Σιδερένιο νησί» μέχρι το «Μαζί δε φοβάμαι» σήμερα. Τα τραγούδια που έχω γράψει, τα τραγούδια της καρδιάς μου που έχω πει, την έκπληξη της υπέροχης Ζακυνθινής μπαλάντας «Το λιμάνι» στο City Garden», λέει ο ίδιος και μάς υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά με άρωμα λυρισμού και αισθαντικότητας.
Σάββατο 15/6 στις 21:00
Διακεκριμένη: 27€, Α’ Ζώνη: 22€, Β’ Ζώνη: 17€ – (φοιτητικό – ανέργων 12€), Γ Ζώνη: Όρθιων 15€ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ), AμεA: 12€ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700), ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700
Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι

5. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στήνει ένα πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, o εκρηκτικός frontman του συγκροτήματος Onirama, γιορτάζει φέτος τα γενέθλιά του μ’ ένα μοναδικό live, ένα ιδιαίτερο πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου, την Κυριακή 16 Ιουνίου. Σε αυτή την καλοκαιρινή συναυλία του στον πιο όμορφο υπαίθριο μουσικό χώρο της πόλης έχει προσκαλέσει αγαπημένους του φίλους. Μαζί του επί σκηνής θα βρεθούν ο Πασχάλης, οι Professional Sinnerz, ο Rous αλλά και καλεσμένοι-έκπληξη. Kαι φυσικά… οι Onirama.
Κυριακή 16/6 στις 21:00
15€ (γενική είσοδος)

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο: Η καρδιά της μουσικής χτυπά δυνατά στον Κήπο του – Όλα όσα θα ακούσουμε αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

6. Ο Γιώργος Θεοφάνους «Αντικριστά» με τον Γιώργο Κατσαρό στο Θέατρο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους αφού βρέθηκε αντικριστά πρώτα με τον Στέφανο Κορκολή και έπειτα με τον Κώστα Χατζή, ετοιμάζεται για μία ακόμη συνάντηση, αυτή τη φορά με τον Γιώργο Κατσαρό (ακολουθεί η συνάντηση με τον Θανάση Πολυκανδριώτη) στην μαγική σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Με τον Γιώργο Κατσαρό η σχέση του Γιώργου Θεοφάνους ξεκίνησε το μακρινό 1990 όταν ο νεαρός Κύπριος αποφασίζει να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Κατσαρός συμμετέχει μαζί με μουσικά “τέρατα” της εποχής, στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ, στην οποία και προεδρεύει. Η ενορχήστρωση του τραγουδιού του νεαρού Κύπριου μαγεύει τον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής, χαρίζοντας του το Βραβείο Ενορχήστρωσης. Η επόμενη χρονιά η αναγνώριση του Γιώργου Κατσαρού στο πρόσωπο του Γιώργου Θεοφάνους μεταφράζεται στην τοποθέτηση του ανάμεσα στους επίσημους ενορχηστρωτές του φεστιβάλ, 34 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, ο Γιώργος Θεοφάνους «Αντικριστά» στον Γιώργο Κατσαρό, το πιάνο πλάι στο σαξόφωνο, πλαισιωμένοι από μια ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών συναντιόνται και πάλι για να μας χαρίσουν δυο διαχρονικές μουσικές βραδιές.
16 & 17/6 στις 21:00
Από 16 έως 80€
Θεατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού… «Αντικριστά» με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα θα δούμε στο θέατρο Παλλάς12.09.2018

Θεατρικές παραστάσεις-Performance

7. Ενενήντα, της Βαλέριας Δημητριάδου στην Πειραιώς 260

Πώς θα βλέπαμε τον κόσμο αν ήμασταν ενενήντα χρονών; Θα αποδεχόμασταν το τέλος που πλησιάζει ή θα θέλαμε να πιούμε τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα; Μέλος της ομάδας των C for Circus, η Βαλέρια Δημητριάδου, που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών για το έργο της «Και εφύτευσεν ο Θεός Παράδεισον», δίνει ένα νέο κείμενο με χιούμορ και τρυφερότητα, εγκώμιο στη ζωή.

Ένας ηλικιωμένος άντρας ενενήντα ετών και ο σαραντάρης γιος του. Οι δυο τους σε μια πόλη που τρέχει. Σε μια άγρια πόλη. Ο γέρος, παρότι γέρος, νιώθει σαν μόλις να γεννήθηκε. Κι ο νέος, παρότι νέος, νιώθει λες κι η ζωή του πλησιάζει στο τέλος της. Αδύναμος, τρωτός κι ευάλωτος όπως είναι, αποφασίζει να στείλει τον πατέρα του σε οίκο ευγηρίας. Το μόνο στήριγμα του γέρου είναι η νεαρή φίλη του, ένα ανάπηρο κορίτσι, με το οποίο βρίσκονται καθημερινά στη λίμνη του κεντρικού πάρκου της πόλης. Γιατί ένας ηλικιωμένος άνθρωπος να πρέπει να αποδεχτεί το τέλος; Γιατί να μην μπορεί να βγει έξω, να ερωτευτεί, να κάνει έρωτα; Επειδή όντως δεν μπορεί ή επειδή δεν του το επιτρέπουν όλοι οι άλλοι, εμείς; Σε μια εποχή σαν τη δική μας που εξιδανικεύει τη νεότητα, η παράσταση αναδεικνύει ένα θέμα ταμπού: τα γηρατειά. Με ζωντανή μουσική επί σκηνής, αφηγείται έναν φανταστικό μικρόκοσμο που αντιστέκεται σθεναρά στο δυστοπικό μας παρόν προτάσσοντας την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη. Παίζουν: Βαγγέλης Αμπατζής, Αντριάνα Ανδρεόβιτς, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Έλη Δρίβα, Μαρία Κατσανδρή, Μιχάλης Πανάδης, Δημήτρης Παπαγιάννης, Μαριάμ Ρουχάτζε.
15/6 στις 20:00, 16/6 στις 20:00, 17/6 στις 21:00, 18/6 στις 21:00
Πειραιώς 260 – Χώρος Ε, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πλατεία Νερού: Όσα θα δούμε Παρασκευή και Σάββατο στο Release Athens12.09.2018

8. Το υβριδικό Respublika, του Łukasz Twarkowski συνεχίζει στο Terra Vibe Park

O Λούκας Τβαρκόβσκι, o σκηνοθέτης που εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη, επέστρεψε με ένα υβριδικό έργο που έρχεται να ανατρέψει αυτό που θεωρούσαμε μέχρι σήμερα θέατρο. Μια συλλογική rave εμπειρία που περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, χορό, περφόρμανς, κινηματογράφο, visual arts, dj set και, ταυτόχρονα, ένα κοινωνικό πείραμα έξι ωρών, εκτός Στέγης, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, έως το Σάββατο 15 Ιουνίου, που μας προβληματίζει ενώ παράλληλα μας λέει με αυθάδεια ότι η χαρά μετράει. Eσύ, μέχρι πού θα έφτανες για να ζήσεις (σ)την ουτοπία; Ο κορυφαίος Πολωνός σκηνοθέτης μάς καλεί σε ένα θέαμα-οικοδόμημα μιας άλλης, πιο δίκαιης κοινωνίας και, συνάμα, σε ένα εξάωρο rave party, με δυνατή μουσική, μπαρ, μια σάουνα αλλά και ένα ησυχαστήριο όπου οι θεατές είναι απολύτως ελεύθεροι: μπορούν να παρακολουθήσουν τα πάντα από μια θέση ή να περιπλανώνται διαρκώς στις εγκαταστάσεις του έργου. Μπορούν να μπουν στα διάφορα δωμάτια του σκηνικού με τους ερμηνευτές –ακόμη και να γευματίσουν μαζί τους–, να παρακολουθήσουν τις δράσεις με τη σειρά που οι ίδιοι θα αποφασίσουν, να μείνουν και τις έξι ώρες, να φύγουν όποτε θελήσουν και να επιστρέψουν πιο αργά, όπως βέβαια και να χορέψουν κάθε φορά που ο dj θα παίρνει θέση στα decks.
Σάββατο 15/6 στις 20:00
Εισιτήρια: Από 10€. Προπώληση: tickets.onassis.org
Terra Vibe Park, Terra Vibe Park, 37ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Μαλακάσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λούκας Τβαρκόβσκι μας ξεναγεί στη χώρα ελευθερίας της Respublika12.09.2018

9. Τραγούδια του ελληνικού λαού: Το Drag ορατόριο του Γιάννη Σκουρλέτη επιστρέφει στην Πειραιώς 260

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο περσινό πρόγραμμα, η bijoux de kant του Γιάννη Σκουρλέτη επανέρχεται με τα Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο, από 15 έως 18 Ιουνίου 2024, στην Πειραιώς 260- Χώρος Β. Η παράσταση αντλεί έμπνευση από τον σπουδαίο Μικρασιάτη συνθέτη, μαέστρο και πιανίστα Γιάννη Κωνσταντινίδη (1903-1984). Έχοντας διαπρέψει στον χώρο του ελαφρού τραγουδιού («Ξύπνα αγάπη μου», «Θα ξανάρθεις», «Τα νέα της Αλεξάνδρας», «Πόσο λυπάμαι» κ.ά.) με το ψευδώνυμο Κώστας Γιαννίδης, με τον κύκλο Είκοσι τραγούδια του ελληνικού λαού ο Κωνσταντινίδης δημιούργησε ένα υπερκείμενο, μια μουσική σύνθεση αντίστοιχη της δισυπόστατης καλλιτεχνικής του πορείας.

Με αφετηρία τον γοητευτικό αυτό κύκλο τραγουδιών και τα κείμενα του καλλιτέχνη και ερευνητή Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, η drag βαρύτονος Νίνα Νάη, η περφόρμερ Daglara και ο πιανίστας Γιώργος Ζιάβρας αφηγούνται εκ βαθέων μια ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για ελληνικό horror show. Μέσα σ’ ένα αλλόκοτο τοπίο, σχεδιασμένο από τον σκηνογράφο Κωνσταντίνο Σκουρλέτη, μιλούν για το ανοιχτό τραύμα της πατριαρχίας και την παρέκκλιση. Αφηγούνται μια άλλη, αθέατη πολλές φορές Ελλάδα.
15 και 16/6 στις 20:00 και 17 και 18/6 στις 21:00
Από 5€

Πειραιώς 260 – Χώρος Β, Καλλιθέα

Χορός

10. Υπνοβάτες, από την ομάδα «Εν Δυνάμει» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το έργο «Οι Υπνοβάτες» ανεβαίνει από την ομάδα «Εν Δυνάμει» σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου και καλλιτεχνική διεύθυνση Ελένης Δημοπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η ομάδα Εν Δυνάμει, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στη δημιουργία παραστάσεων που έχουν τη δύναμη να μετατρέπουν το προσωπικό σε συλλογικό, επιλέγει για ακόμη μία φορά να θέσει ερωτήματα που συνήθως αποφεύγουμε. «Σε αυτήν τη χρονική περίοδο της ακραίας εξατομίκευσης, που η ζωή παίρνει συνεχώς παράταση, που συντελούνται ριζικές αλλαγές στην ιδέα του θανάτου που επηρεάζουν ακόμα και την ίδια τη δομή της κοινωνίας, σκύβουμε επάνω από το τρίπτυχο θάνατος-ύπνος-όνειρα, όχι για να βρούμε σωστές απαντήσεις, αλλά για να αφεθούμε στο άγνωστο και στον συνειρμό, να απενοχοποιήσουμε τον φόβο και ενώνοντας τον με τα όνειρα και τις μύχιες σκέψεις μας να επιστρέψουμε τον θάνατο στην αναγκαία θέση του: μέσα στη ζωή».

Τι είναι ο ύπνος, τι είναι ο θάνατος και γιατί τους ονομάσαμε αδέρφια; Πόσο συχνά αναλογιζόμαστε τη διαρκή μας ακροβασία ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα αλλά και ανάμεσα στον θάνατο και τη ζωή; Πότε ανοίγουμε τα παράθυρά μας να αντικρίσουμε κατάματα τους φόβους αλλά και τις πιο βαθιές μας επιθυμίες; Μήπως είμαστε όλοι “υπνοβάτες”; Και, αν ναι, προς τα πού βαδίζουμε; Θα ξυπνήσουμε ποτέ; Παίζουν: Μύριαμ Σοφία Αρτζανίδου, Χριστίνα Ασλανίδου, Γιάννος Γαβαλάς, Λένα Γκαντιά, Μαρία Δαχλύθρα κ.α.
Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή στις 21:00 και Σάββατο στις 18:00 & στις 21:00
10€-20€
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς

Εκθέσεις

11. Poor Things: Μια μεγάλη έκθεση με τα οσκαρικά κοστούμια της ταινίας στο Μουσείο Μπενάκη

Η έκθεση «Poor Things. Τα κοστούμια» εγκαινιάστηκε αυτή την εβδομάδα στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού και θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, δίνοντας την ιδανική ευκαιρία στο κοινό της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου να θαυμάσει τα εξαιρετικά και πρωτότυπα κοστούμια από κοντά. Η έκθεση – η οποία παρουσιάστηκε ήδη στο Barbican Centre του Λονδίνου – περιλαμβάνει δώδεκα από τα χειροποίητα κοστούμια της βραβευμένης ενδυματολόγου Holly Waddington, έτσι όπως αυτά φορέθηκαν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Emma Stone (Bella Baxter), Willem Dafoe (Godwin Baxter), Mark Ruffalo (Duncan Wedderburn), Ramy Youssef (Max McCandles), Vicki Pepperdine (Mrs Prim), Kathryn Hunter (Swiney) και Jerrod Carmichael (Harry Astley).
*Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες λειτουργίας του μουσείου.
7-9€
Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού, Κουμπάρη 1 και Βασ. Σοφίας, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις