MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμα, η φωτογραφία και η επιστροφή στη δημόσια ζωή

Η Κέιτ Μίντλετον μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπής -αναφερόμαστε στο βίντεο που είχε ανεβάσει για τη μάχη της με τον καρκίνο – επανήλθε με ένα μήνυμα στα social media.

Monopoli Team

Αυτό συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία της, τραβηγμένη από τον Matt Porteous, η οποία την δείχνει κοντά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ και μια αποκάλυψη… πως πως είναι έτοιμη για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά από έξι μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Λούις για τα 6α γενέθλιά του12.09.2018

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο μήνυμά της γράφει χαρακτηριστικά πως: «Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει το σώμα να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές ημέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το αίσθημα ότι είσαι καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε τι οφείλεται η καρκινοφοβία και πώς μπορούμε να την ξεπεράσουμε;12.09.2018

Και προσθέτει ότι: «Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz