MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αυτό το ΣΚ έχει βόλτα στον Πειραιά: 4 + 1 μέρη για φαγητό που θα γίνουν τα νέα μας στέκια

Πάμε να κάνουμε μαζί μια βόλτα στο Πειραιά από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σας συστήσουμε 4 + 1 αγαπημένη μέρη για πεντανόστιμο φαγητό, που θα γίνουν τα νέα μας στέκια.

Μαριαλενα Μάλλιου | 25.05.2024

Με τον καιρό να μας λέει ότι το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε, όλοι μετακινούμαστε προς τη θάλασσα και ο Πειραιάς γίνεται ένα από τα must visit μέρη της εποχής. Είτε για να προλάβουμε κάποιο πλοίο, είτε για να χαζέψουμε το λιμάνι, είτε για να κάνουμε βόλτα στα σοκάκια του, ο Πειραιάς αποτελεί αγαπημένο spot γι΄αυτή την εποχή.

Πάμε, λοιπόν, να κάνουμε μια βόλτα στο Πειραιά από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σας συστήσουμε 4 + 1 μέρη για πεντανόστιμο φαγητό, που θα γίνουν τα νέα μας στέκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε στάσεις στην Αθήνα για καλό street food12.09.2018

Για brunch στο Sonder
@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

Πώς θέλουμε να είναι το brunch μας; Θέλουμε να είναι cozy, comfort και πεντανόστιμο και όλα αυτά τα βρήκαμε στο Sonder στον Πειραιά. Με ένα άκρως δημιουργικό νέο μενού και έναν χώρο που αποπνέει μία ζεστή, φιλόξενη αύρα το Sonder βρίσκεται, για εμένα, στη λίστα με τα καλύτερα brunchάδικα της πόλης. Το συναίσθημα που μας άφησε είναι εκείνο του χαλαρού σαββατιάτικου πρωινού των παιδικών μας χρόνων, με παιδικά στην τηλεόραση και ένα αίσθημα απόλυτης ξεγνοιασιάς. Αν πάτε, προτείνουμε σίγουρα τα Eggs Benedict (με μαρμελάδα μπέικον) και το Κουλούρι French Toast (ένα πιάτο που κάνει το κουλούρι Θεσσαλονίκης να μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο για French toast).
Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 30, Πειραιάς 18535
Τηλέφωνο: 2104296945

Για χαλαρή παρεΐστικη έξοδο στο Modish
@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

Από τα πιο ηλιόλουστα μαγαζιά που έχουμε επισκεφθεί, το Modish φωνάζει καλοκαίρι, με τη δροσερή αύρα του και την comfort κουζίνα του. Η αισθητική του μαγαζιού είναι φανταστική, με το ξύλο να πρωταγωνιστεί και μεγάλα παράθυρα να “περικυκλώνουν” τον χώρο. Όσον αφορά στο φαγητό, στο Modish θα βρείτε από brunch, μέχρι all day προτάσεις και πιάτα to share. Αν είστε των ζυμαρικών, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τις πέννες alfredo, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν και τα κεράσματα που ήρθαν μαζί με το κρασί.
Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 81, Πειραιάς 18538
Τηλέφωνο: 2104511730

Για φρέσκα ζυμαρικά στο Risotto Pasta Bar
@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

Αν, πάλι, είστε των ζυμαρικών, έχουμε το απόλυτο spot για εσάς! Αδερφάκι του Risotto, στον Κορυδαλλό, ενός από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας, το Risotto Pasta Bar άνοιξε πριν λίγο καιρό στον Πειραιά και ήδη μας έχει κάνει εντύπωση. Το φαγητό είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, πράγμα το οποίο είναι εμφανές στη γεύση με την ποιότητα να είναι επιπέδου ιταλικού εστιατορίου, παρόλο που οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες. Στο μαγαζί, εκτός από ζυμαρικά, θα βρείτε πίτσες, ορεκτικά, σαλάτες, αλλά και γλυκά.
Διεύθυνση: Σωτήρος Διός 54, Πειραιάς 18534
Τηλέφωνο: 2104177746

Για καλό φαγητό στο Bounty All Aboard
@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

Μεγάλες μερίδες, πεντανόστιμο φαγητό, μεγάλη ποικιλία και ηλιόλουστος χώρος (με references καραβιού, που μας αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά το καλοκαίρι), είναι μερικά μόνο από τα πράγματα, που μας αρέσουν στο Bounty στη Δραπετσώνα. Λίγα, μόλις, λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά, θα βρείτε το Bounty, ένα all day spot, στο οποίο θα βρείτε από brunch και πρωινό, μέχρι φαγητό, κοπές και cocktails. Ο χώρος είναι φανταστικός, με θέα στα πλατάνια της πλατείας έξω από το μαγαζί, ενώ έχει και παιδότοπο, για τους πιο μικρούς της παρέας. Αν, λοιπόν, σας βγάλει ο δρόμος προς το λιμάνι του Πειραιά, ξέρετε πού να φάτε!
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 10, Δραπετσώνα 18648
Τηλέφωνο: 2104618027

Ποιοτικοί μεζέδες στην αυλή του Μεζεδοποτείου
@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, Μαριαλένα Μάλλιου

Για την τελευταία μας πρόταση θα ανέβουμε προς Κορυδαλλό και θα πάμε σε ένα new age μεζεδοπωλείο, το Μεζεδοποτείο, που πολύ μας αρέσει. Το φαγητό του είναι φανταστικό, με τις μερίδες να είναι αρκετά μεγαλύτερες από εκείνες ενός κλασσικού μεζεδοπωλείου, και το κρέας πάρα πολύ ποιοτικό. Και, επειδή καλοκαίρι έφτασε, το μαγαζί έχει και κρυφή αυλή, με κυκλαδίτικη αισθητική, που μας παίρνει για λίγο μακριά από την Αθήνα και μας ταξιδεύει σε μία απόλυτη καλοκαιρινή έξοδο.
Διεύθυνση: Π. Μελά 44, Κορυδαλλός 18120
Τηλέφωνο: 2104977588

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠραξιτέλους: Ένας δρόμος γεμάτος… γεύσεις που πρέπει να ανακαλύψεις12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις ξια εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση