MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αποθέωση για την Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision- «Για πάντα Number One»

Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «My Number One» στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024 και μάγεψε το κοινό στο στάδιο, αλλά και το Twitter.

Έλενα Παπαρίζου - My Number One: Β' Ημιτελικός - Eurovision 2024 | Ertflix
Monopoli Team

H Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision – 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας – και τραγούδησε το «My Number One» με το οποίο χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005.

Η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στο interval act του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024 που ήταν μέρος ενός special Sing-ALong performance, το οποίο ουσιαστικά καλούσε τους θεατές που βρίσκονταν στο στάδιο του Μάλμε, αλλά και εκείνους που παρακολουθούσαν το σόου από το σπίτι τους να τραγουδήσουν karaoke μαζί με τη «Number One» τραγουδίστρια της Ευρώπης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου, όσοι θεατές συμμετείχαν στο karaoke εμφανίζονταν σε ένα video wall που βρισκόταν πίσω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλενα Παπαρίζου: «Θα συμμετείχα ξανά στην Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι» (vid)12.09.2018

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τραγουδίστρια αποθεώθηκε τόσο στο στάδιο όσο και στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν με τα πλέον κολακευτικά λόγια την εμφάνισή της, την οποία χαρακτήρισαν εμφάνιση νικήτριας.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision: Η EBU έκρυψε τις αποδοκιμασίες για το Ισραήλ – Στο Βέλγιο δεν μεταδόθηκε η εμφάνιση12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz