MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλενα Παπαρίζου: «Θα συμμετείχα ξανά στην Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι» (vid)

Όλα όσα δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου μετά την πρόβα που έκανε για την guest εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision απόψε (9/5) στον Β’ Ημιτελικό.

Monopoli Team

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία απόψε το βράδυ (09.05.2024) θα επιστρέψει στον διαγωνισμό τραγουδιού με μια guest εμφάνιση, δεν αποκλείει μια μελλοντική συμμετοχή της στη Eurovision. Για το πώς αισθάνεται για την αποψινή επιστροφή της μετά τη μεγάλη νίκη της με το “My Number One” το 2005, η ίδια σχολίασε: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Παίζει και ρόλο ότι βρίσκομαι στη χώρα που έχω μεγαλώσει και πάνω από τους μισούς που δουλεύουν εδώ στο backstage τους ξέρω πάνω από 20 χρόνια. Για εμένα είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα». 

Σχολιάζοντας τη φετινή ελληνική συμμετοχή με το τραγούδι “Zari” και εκπρόσωπο την Μαρίνα Σάττι, ανέφερε: «Μου φαίνεται πάρα πολύ ωραία η επιλογή. Και νιώθω τη χαρά της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Γενικά η ελληνική αποστολή έχει πολύ καλό vibe, όλη η ομάδα».

«Τη Silia (Kapsis) δεν την έχω γνωρίσει, εύχομαι να προλάβω αυτές τις μέρες», είπε για την συμμετοχή της Κύπρου, ενώ έδωσε τα συγχαρητηριά της για την εμφάνιση στον Α’ Ημιτελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαντώ: «Τηλεοπτικό show η Eurovision – Τώρα παίζουν περισσότερο ρόλο τα εφέ & η σκηνοθεσία» (vid)12.09.2018

Όσο για το αν θα ήθελε να διαγωνιστεί ξανά στη Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου έδειξε να είναι θετική, «αρκεί να υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις», όπως δήλωσε. «Αν υπήρχε το κατάλληλο τραγούδι και αν γινόταν ανάθεση όπως είχε συμβεί και το 2005 θα το σκεφτόμουν. Δηλαδή να ηχογραφήσω τρία με τέσσερα τραγούδια και να ψηφίσει ο κόσμος. Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να πάω με ένα τραγούδι με βάση το πώς νιώθει ο Έλληνας αυτή την περίοδο». 

Περισσότερα από ShowBiz