MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει τους λόγους για την ξαφνική νοσηλεία του – Η ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ, ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει τους λόγους που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Λάκης Λαζόπουλος, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή/Monopoli.gr
Monopoli Team

Μετά την κυκλοφορία της είδησης ότι ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το βράδυ της Κυριακής (28/4) κι ενώ διασκέδαζε με φίλους και συνεργάτες του, ο ίδιος έστειλε σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ με σκοπό να ενημερώσει πως πρόκειται για παρεξήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛάκης Λαζόπουλος: Με παρακολουθούν και μέσω Predator και μέσω ΕΥΠ. Αυτός κι αν είναι βιασμός12.09.2018

Η ανακοίνωση

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν για μένα. Δεύτερον, να ενημερώσω τι δεν συνέβη. Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα, δεν έπαθα υπο-οξυγόνωση, υπεροξυγόνωση ή οξυγονοκόλληση. Απλά συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού, αργά την νύχτα. Συμβαίνουν αυτά. Με πλήρεις τις αισθήσεις τηλεφώνησα στο «Υγεία» και συναντήθηκα με το ασθενοφόρο στον δρόμο γιατί από το άγχος μου να φτάσω στο νοσοκομείο είχα ξεκινήσει από μόνος μου. Ευχαριστώ τους γιατρούς μου εκεί, τον κ. Πολιτάκη, τους γιατρούς που δεν είδα ενώ μου κάναν τα ράμματα, τον κύριο Καρταπάνη που είναι η ψυχή του «Υγεία», καθώς και όλο το προσωπικό του για την φροντίδα που είχα.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχω πάθει κάτι σοβαρό, θυμάμαι ακόμα ότι ζω σε μια σταθερή χώρα, ότι ακόμα έχουμε Νέα Δημοκρατία, ότι η αντιπολίτευση κοιμάται όρθια και Τρίτη 28 Μαΐου θα σας δω στο Αλ Τσαντίρι, στο Christmas Theater γιατί σας πεθύμησα».

Λάκης Λαζόπουλος

Περισσότερα από ShowBiz