MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
12
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Η πλατεία Ομονοίας γέμισε μόδα και μουσική για το Athens Fashion Week (vid)

Η πασαρέλα του οίκου Parthenis στην πλατεία Ομονοίας, λίγο πριν καλυφθεί η Αθήνα από την αφρικανική σκόνη.

Support

Το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου, ενώ η αφρικανική σκόνη άρχιζε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το open street fashion show του brand Parthenis, που παρουσίασε την SS24 Collection “Εarthbound”.

Το show πραγματοποιήθηκε σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα γύρω από το σιντριβάνι της Πλατείας Ομονοίας στο πλαίσιο της 34ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Fashion Week.

“Κατασκευασμένη από εξαιρετικές φυσικές ίνες όπως lyocell, λινό, βαμβάκι και σατέν, η συλλογή “Earthbound” SS24 δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς στην πολυτέλεια” αναφέρει χαρακτηριστικά ο οίκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Fashion Week: Ηχηρό μήνυμα από το Ζάππειο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα (vid)12.09.2018

Με ρούχα σε λευκές και γήινες κυρίως αποχρώσεις και υπό τους ήχους κρουστών, η πασαρέλα ταίριαξε υπέροχα με τον περιβάλλοντα χώρο, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της φετινής Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Δείτε στιγμιότυπα από την πασαρέλα παρακάτω:

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου