MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νίκος Πορτοκάλογλου: Μίλησε για το τέλος (και το μέλλον) του “Μουσικού Κουτιού”

Όσα είπε στο Στούντιο 4 για το μέλλον της εκπομπής

Monopoli Team

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε στο Στούντιο 4 μετά το τελευταίο επεισόδιο για το Μουσικό κουτί και εξήγησε γιατί έκλεισε τον κύκλο του παρά το ότι ο κόσμος το αγάπησε.

«Είναι θέμα timing. Αν κάτι τελειώσει πριν από την ώρα του σου μένει ένα παράπονο. Εδώ αισθανόμουν από πέρσι ότι για μένα αρχίζει και κλείνει ο κύκλος όχι μόνο γιατί αισθανόμουν την ανάγκη να γυρίσω στην κανονική μου δουλειά αλλά και γιατί αντικειμενικά κάπου κλείνει ο κύκλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡίχνει αυλαία το Μουσικό κουτί: Φινάλε με Νατάσσα Μποφίλιου και Μίλτο Παχαλίδη σε ρόλο παρουσιαστών12.09.2018

Δεν ήθελα να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια ρουτίνα, να χάσουμε τον ενθουσιασμό την όρεξη, την έμπνευση. Κάποιοι καλλιτέχνες που μας τίμησαν με την παρουσία τους πέρασαν 2 και 3 φορές. Αισθανόμουν από φέτος κιόλας ότι εξαντλείται το υλικό, τουλάχιστον για μένα. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, για μένα ήταν μια παρένθεση από την κυρίως δουλειά μου, να γράφω μουσική. Επί 4 χρόνια ασχολήθηκα κυρίως με τις μουσικές των άλλων» εξήγησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b