MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Gentlemen: Η αισθητική της σειράς κατακτά τον κόσμο τις μόδας

Οι καταναλωτές έχουν μαγευτεί από το old money aesthetics της βρετανικής αστικής τάξης που απεικονίζεται στην επιτυχημένη σειρά The Gentlemen.

Monopoli Team

Παλαιακές καμπαρντίνες, σακάκια τουίντ και ακριβά ρολόγια: Οι καταναλωτές έχουν μαγευτεί από το old money aisthetics της βρετανικής αστικής τάξης που απεικονίζεται στην επιτυχημένη σειρά The Gentlemen του Γκάι Ρίτσι που έχει κατακτήσει την πρωτιά στο Netflix όσον αφορά τα views, σε μια ιστορία που μπλέκει από δούκες, ναρκοβαρώνους, κληρονομιές, καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά μέχρι… πυγμαχία.

Το κόκκινο βελούδινο φόρεμα της Σούζι Γκλας, την οποία υποδύεται η Κάγια Σκοντελάριο, τα ρούχα από ύφασμα τουίν των Θίο Τζέιμς και Έντι Χόρνιμαν αλλά και κοστούμι κοτόπουλου με φτερά στο χέρι του αδερφού του Φρέντυ, τον οποίο υποδύεται ο Ντάνιελ Ινγκς έχουν προκαλέσει καταναλωτική φρενίτιδα σε πολλές χώρες του πλανήτη!

Το Pinterest ανέφερε αύξηση σε αναζητήσεις όπως «Theo James aesthetic», «flat cap», «tweed jacket outfit» και «vintage watches» μέσα στην εβδομάδα από την κυκλοφορία της σειράς. Παράλληλα, η Asos κυκλοφόρησε έναν οδηγό για το πώς να ανακατασκευάσετε το στυλ των πρωταγωνιστών με το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ, ενώ η Savile Row Henry Poole συνεργάζεται με το Netflix για μανικετόκουμπα και μεταξωτά φουλάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Gentlemen: Ο Guy Richie υπογράφει μία γκανγκστερική περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b