MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Με βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας γυρίζει από το Χονγκ Κονγκ ο Βαγγέλης Μουρίκης

Ο Βαγγέλης Μουρίκης κέρδισε βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία «Arcadia», η οποία συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του 48ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χονγκ Κονγκ.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα Encounters της Berlinale, η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη, «Arcadia», συνεχίζει το διεθνές ταξίδι της.

Σε στάση που έκανε στο Χονγκ Κονγκ, όπου συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του 48ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χονγκ Κονγκ, ο ηθοποιός Βαγγέλης Μουρικής απέσπασε βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ζήτημα χρόνου να βγει παγκόσμια η φήμη του Οικονομίδη» (vid)12.09.2018

Συγκεκριμένα, η Κριτική Επιτροπή του φεστιβάλ ανέφερε: «Ο Βαγγέλης Μουρίκης υποδύεται έναν χαρακτήρα που εκφράζει μέσα από τη σιωπή τα πολύπλοκα συναισθήματά του δίνοντας μια αξέχαστη παράσταση θλίψης και μοναξιάς».

Η υπόθεση κινείται γύρω από ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που αναστατώνει τη χειμωνιάτικη ραστώνη ενός τουριστικού θερέτρου. Ο Γιάννης κι η Κατερίνα καταφτάνουν σοκαρισμένοι για να αναγνωρίσουν το θύμα στο τοπικό νοσοκομείο. Μαζί αλλά και χωριστά, θα προσπαθήσουν να συνδέσουν κομμάτια του παζλ της ζωής που χάθηκε, ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια σειρά από αναπάντεχες αποκαλύψεις. Και δεν είναι οι μόνοι. Στο απόκοσμο παραθαλάσσιο μπαρ της περιοχής, το Αρκάντια, η Κατερίνα θα συναντήσει μια αλλόκοτη συντροφιά από απροσδόκητους συνοδοιπόρους…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b