MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ζήτημα χρόνου να βγει παγκόσμια η φήμη του Οικονομίδη» (vid)

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος εκθειάζει τον Γιάννη Οικονομίδη – παρ’ όλο που στεναχωριέται που δεν θα συμμετέχει στην νέα ταινία του. Όσα είπε στο “Πρωίαν σε είδον”.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Οικονομίδη και την τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί “Έρημη Χώρα”, που έκανε πρεμιέρα στο Ertflix.

“Η Έρημη Χώρα είναι σπουδαία δουλειά και ο Γιώργος Γκικαπέπας είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης.Τι ειναι ο σπουδαιος σκηνοθέτης; Αυτός που ξέρει τι θέλει. Αν ξερεις τι θέλεις, βγαίνει και αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι τυχερός, αλλά μήπως κάνω και καλά τη δουλειά μου; Έχω κάνει και σαπουνόπερες, αλλά το θέμα είναι η καθημερινή δουλειά να γίνεται σινεμά. Όπως είναι η “Παραλία”, που βγάζει 1/3 του επεισοδίου που γυρίζεται” είπε.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις πολυαγαπημένες ατάκες που έχει πει και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Οικονομίδη. “Δεν παίζω στην ταινία του και έχω στεναχωρεθεί λίγο” ανέφερε αρχικά για την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση. “Το πετσόκομμα δεν θυμάμαι αν ήταν γραμμένο μέσα στο σενάριο, δεν θέλω να αδικήσω τον Γιάννη, αλλά τα χέρια ήταν δική μου κίνηση, όπως και η ατάκα “το σκαμπό μου και τα @@ μου” που βγήκε μετά από εκατοντάδες λήψεις και τα είχα πάρει στο κρανίο – και μου είπε ο Γιάννης “αυτό είναι!” ανέφερε για τη διάσημη ατάκα από το “Μικρό Ψάρι”.

“Το αυθόρμητο [στις ταινίες του Οικονομίδη] βγαίνει μέσα από τις πολλές πρόβες. Στη Μπαλάντα αυτά που είπα στον Μπισμπίκη δεν τα είχαμε πει σχεδόν ποτέ στις πρόβες, αλλά στην πρόβα αυτό κάνεις, φτιάχνεις έναν άνθρωπο, φορτώνεις, φορτώνεις και πάνω στη λήψη βγαίνει αυτό που είχες κάνει πρόβα” είπε και σημείωσε ότι “είναι θέμα χρόνου να βγει παγκόσμια η φήμη του Γιάννη Οικονομίδη, γιατί έχει μια γλώσσα μοναδική”.

Σε συνέντευξη του στη Στέλλα Χαραμή και το Monopoli.gr, ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης είχε επίσης μιλήσει για την γλώσσα των έργων του: “Πάντως, η γλώσσα που χρησιμοποιώ στις ταινίες μου δεν είναι κατασκευασμένη, δεν διατυπώνεται για να προκαλέσει· όλα δικαιολογούνται από την δραματουργία κι από την ανάλυση των χαρακτήρων και των καταστάσεων. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι αυτή η γλώσσα δεν μιλιέται εκεί έξω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρημη χώρα: Έρχεται ο Β’ κύκλος της σειράς στην ΕΡΤ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που αξίζει να δουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
Cine News
«Dexter: Resurrection»: Ο Μάικλ Σ. Χολ επιστρέφει στον ρόλο του διάσημου serial killer – Όσα θα δούμε τον Ιούλιο στην COSMOTE TV
Cine News
“Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι”: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha (vid)
Cine News
«Τρομεροί γονείς»: Μια νέα οικογενειακή κωμωδία έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha
Cine News
COSMOTE HISTORY HD: Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Between a Rock and a Hard Place: Το ντοκιμαντέρ του Θάνου Λυμπερόπουλου κάνει πρεμιέρα στο «Beyond Borders»
Cine News
The Bear: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν – Επιστροφή σε γνώριμα μονοπάτια
Cine News
«Οι Αθώοι»: Στον αέρα το ατμοσφαιρικό trailer της νέας σειράς του MEGA