MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker και Harley Quinn χορεύουν στο φεγγαρόφωτο στην πρώτη αφίσα του “Folie à Deux”

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς απέκτησε την επίσημη αφίσα του.

Monopoli Team

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη αφίσα της συνέχειας του εξαιρετικά επιτυχημένου “Joker” του Todd Phillips με τους πρωταγωνιστές Joaquin Phoenix και Lady Gaga να φιγουράρουν σε αυτή.

Ο Phoenix επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Arthur Fleck/Joker, ενώ η Lady Gaga πραγματοποιεί το ντεμπούτο της ως Harley Quinn. Στην επίσημη αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους δύο ήρωες να χορεύουν αγκαλιά στο φεγγαρόφωτο, γεγονός που δεν μάς κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γνωρίζοντας πως η Quinn αποτελεί τον μεγάλο έρωτα της ζωής του Joker.

Και μιας και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι πρόκειται να δούμε στο σενάριο του σίκουελ των Phillips και Scott Silver, φανταζόμαστε ότι μπορεί κάπως να σχετίζεται με τη γνωριμία των δύο αυτών ηρώων, ενώ αναρωτιόμαστε με ποιον τρόπο η Harley Quinn πρόκειται να βοηθήσει τον Joker να «κατακτήσουν» την Gotham. Αλλά πρόκειται να το μάθουμε σύντομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Dune μέχρι το Joker: 12 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202412.09.2018

Εκτός από τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στη νέα ταινία θα δούμε ξανά τη Zazie Beetz να μπαίνει και πάλι στα παπούτσια της Sophie Dumond. Αλλά ο Todd Phillips πρόκειται να μάς συστήσει και νέους χαρακτήρες, με τους Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Steve Coogan να εντάσσονται στο καστ του “Joker: Folie à Deux”, σε ρόλους που δεν έχουν για την ώρα αποκαλυφθεί.

Το σκηνικό, κατά τα άλλα, είναι απόλυτα έτοιμο για τους δύο από τους πιο εμβληματικούς κακούς της Gotham που επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Warner Bros. το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο αυτό σίκουελ αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τρίτη 9 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι το “Joker: Folie à Deux” θα είναι η μόνη ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.

Με πληροφορίες από Collider.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b