MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΣΚΗΣΗ

Πώς θα κάψεις περισσότερες θερμίδες περπατώντας

Το περπάτημα είναι ό,τι χρειάζεται να κάνεις για το σώμα σου δύο μήνες πριν από το καλοκαίρι.

Monopoli Team

Ο Απρίλιος πέρα από τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης αποτελεί και την περίοδο εκείνη που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς θα φροντίσουμε περισσότερο το σώμα μας ενόψει του καλοκαιριού που βρίσκεται πλέον πολύ – μα πολύ – κοντά μας. Η διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας και κατ’ επέκταση για την εικόνα του σώματός μας, ωστόσο οι ειδικοί προτείνουν ότι πρέπει πάντοτε να συνδυάζεται με γυμναστική.

Αν, λοιπόν, οι επισκέψεις σου στο γυμναστήριο έχουν περιοριστεί το τελευταίο διάστημα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών σου, έφτασε η στιγμή να βρεις τον χρόνο που έχει χαθεί μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας και να φορέσεις και πάλι τα αθλητικά σου. Αν πάλι, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που η σχέση τους με τη γυμναστική ήταν και παραμένει ανύπαρκτη, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒοηθάει η γιόγκα στον πόνο στη μέση ή όχι;12.09.2018

Δεν χρειάζεται από τη μια στιγμή στην άλλη να βγάλεις τα σετ των pilates με μια ανάσα ή να καείς στις έλξεις και τα καθίσματα. Όχι. Υπάρχει κάτι πιο απλό – και αποτελεσματικό, που μπορείς να το κάνεις όποια κι αν είναι η ηλικία σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Και αναφερόμαστε φυσικά στο περπάτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b