MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Φρέγια, του Νεκτάριου Παλαιολόγου στο θέατρο Νοus

Η ηθοποιός και ποιήτρια Έφη Χαντζούλη παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «Φρέγια» του Νεκτάριου Παλαιολόγου, σε σκηνοθεσία Νίκου Αποστολίδη στο θέατρο ΝΟUS.

Monopoli Team

Η «Φρέγια» του Νεκτάριου Παλαιολόγου είναι ένας μονόλογος – ψυχόδραμα με στοχαστικό ύφος. Την ηρωίδα ενσαρκώνει η ηθοποιός Έφη Χαντζούλη. Πρόκειται για ένα κείμενο αφηγηματικό και περιγραφικό με φιλοσοφικό υπόβαθρο, καθώς η πρωταγωνίστρια, πέρα από την εξωτερίκευση της συναισθηματικής της τρικυμίας, στοχάζεται πάνω στη ζωή, στον έρωτα, στις οικογενειακές και διαπροσωπικές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑίμα στη Σκηνή, του Τσάρλς Λάντλαμ στο Σύγχρονο Θέατρο12.09.2018

Ο θεατής παρακολουθεί την πορεία μιας ευκατάστατης, μορφωμένης και μεγαλοαστής γυναίκας προς τη μανιοκατάθλιψη, με αναδρομές στο κοντινό και στο απώτερο παρελθόν της που εγκιβωτίζονται μέσα στην αφήγηση της κύριας ιστορίας.

«Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη λογική και στην παραφροσύνη είναι πολύ λεπτή και ο καθένας μπορεί να την υπερβεί» όταν πιέζουν καταστάσεις, όπως ο απαγορευμένος έρωτας, ο κοινωνικός έλεγχος, η απωθημένη ερωτική επιθυμία, ο ενοχοποιημένος ψυχισμός. Η καταπιεσμένη libidο θα ικανοποιηθεί χωρίς ωστόσο να βρει την ψυχική της ισορροπία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Νεκτάριος Παλαιολόγος
Σκηνοθεσία: Νίκος Αποστολίδης

Κοστούμια: Βάνια Αλεξάντροβα
Μουσική: Νίκος Αποστολίδης

Παίζουν: Έφη Χαντζούλη

Διάρκεια: 65 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12€ / ειδικό εισιτήριο (φοιτητικό, ανεργίας και ατέλεια): 6€
Πληροφορίες: Τηλέφωνο για κρατήσεις εισιτηρίων: 6976680509
Παραστάσεις: Σάββατο 6 Απριλίου, Δευτέρα 8 Απριλίου και Σάββατο 13 Απριλίου στις 18:30
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Νοus – Creative Space, Πατησίων 111 και Τροίας 34 (απέναντι από τη στάση Αγγελοπούλου),τηλέφωνο: 210 8237333
Φωτογραφίες: Μαριάμ Χοροζιάν
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b