MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σταύρος Ζαλμάς: «Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ‘μπάτε σκύλοι και αλέστε’» (vid)

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά», αλλά και για το επάγγελμα του ηθοποιού που «νοσεί» στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά»

Τα γυρίσματα για την πολύπαθη σειρά «Έρωτας φυγάς» ολοκληρώθηκαν και δεν θα έχουμε τρίτο κύκλο. «Κανείς μας δεν έχει περάσει κάτι παρόμοιο», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αναφερόμενος στην σειρά που διακόπηκε ξαφνικά, στη συνέχεια άλλαξε τηλεοπτική στέγη και τώρα ολοκληρώνεται πρόωρα. «Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο για σειρά που σημειώνει τέτοια επιτυχία στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι τελείως παράλογο, όμως συνέβη», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολοκληρωτικά σε αυτή τη σειρά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν μια προσωπική πρόκληση για τον καθένα. Τουλάχιστον το κοινό το αναγνώρισε. Ήταν μια δικαίωση αυτό». 

Οι πιο «δύσκολες» συνεργασίες

«Όσες φορές χρειάστηκε να αποχωρήσω από δουλειά το έκανα πριν ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία», ανέφερε μιλώντας για τις συνεργασίες του στο θέατρο και στην τηλεόραση, ενώ παραδέχτηκε πως έχει βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο επάγγελμά του. «Έχω αντιμετωπίσει και απότομες και αγενείς συμπεριφορές πολλές φορές. Αλλά δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να μου φερθεί έτσι και δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να συμπεριφερθεί άσχημα σε θίασο που έχω υπάρξει εγώ. Ένας νέος ηθοποιός θα φοβηθεί να αντιδράσει. Είναι στο χέρι μας όμως να τον προστατέψουμε. Έχει τύχει να είμαι παρών και έχω αντιδράσει». 

Η επιτυχία του «Άγγιγμα ψυχής» και οι δυσκολίες

Για τις καιρικές συνθήκες που δυσκόλευαν τη διαδικασία των γυρισμάτων της σειράς «Άγγιγμα ψυχής» μίλησε στη συνέχεια ο ηθοποιός. «Ένα μεγάλο μέρος αυτής της παραγωγής γυρίστηκε χειμώνα στο Ζαγόρι και είτε ήταν νύχτα είτε πρωί οι καιρικές συνθήκες ήταν απερίγραπτες». 

«Αυτοί οι ρόλοι είναι πολύ επικίνδυνοι, δεν υπάρχει μέση οδός», σχολίασε για τον ρόλο του πατέρα Ιωάννη που ενσάρκωσε ο ίδιος στη σειρά. «Είτε θα κάνεις επιτυχία, είτε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Δεν μεταφέρεται το ράσο εύκολα». 

«Εγώ τότε δεν είχα το εκτόπισμα που έχω τώρα. Ήταν σχετικά νωρίς και έτσι δεν μπόρεσα να διεκδικήσω τα χρήματα που θα μπορούσα να διεκδικήσω», είπε για τις οικονομικές απολαβές στο σήριαλ εκείνη την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦάνης Μουρατίδης: Ακούγεται παράδοξο, αλλά δεν έχω την ανάγκη να με σκέφτονται ως καλό ηθοποιό12.09.2018

Το επάγγελμα του ηθοποιού στην Ελλάδα σήμερα

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ‘μπάτε σκύλοι και αλέστε’. Θέλει κάποιος να ξεπλύνει λεφτά; Μπαίνει στο θέατρο, γίνεται επιχειρηματίας, ξεπλένει λεφτά, φεύγει και έρχεται άλλος. Έχει αλλάξει το τοπίο, έχει σαπίσει. Δεν έχει γίνει ποτέ Ακαδημία Θεάτρου στην Ελλάδα. Το κράτος μας αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες», σχολίασε για το επάγγελμα του ηθοποιού στην χώρα μας σήμερα και για το γεγονός πως εισχωρούν σε αυτό άνθρωποι χωρίς σχετικές σπουδές.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b