MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπερα

Η Σταχτοπούτα: Η επιτυχημένη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αναβιώνει στο Θέατρο Ολύμπια

Με την μεγάλη λυρική παραγωγή «Σταχτοπούτα» του Rossini, σε σκηνοθεσία Ροδούλας Γαϊτάνου, συνεχίζει τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του, το Θέατρο Ολύμπια, τον μήνα Απρίλιο.

Monopoli Team

Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τον Απρίλιο παρουσιάζοντας στο κοινό στις 12, 14, 16, 18 Απριλίου, την μεγάλη λυρική παραγωγή «Σταχτοπούτα» του Rossini με την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία Δήμου Αθηναίων, σε σκηνοθεσία Ροδούλας Γαϊτάνου, μουσική διεύθυνση Nikolas Nägele και με τη Svetlina Stoyanova να ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο, επικεφαλής μιας εξαίρετης διανομής διεθνών σολίστ.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (2013/14) αναβιώνει στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» για τέσσερις παραστάσεις, με μια εξαιρετική διανομή ερμηνευτών. Με την αξεπέραστη μουσική του ευστροφία, ο Rossini συνθέτει μια απολαυστική κωμική όπερα, γεμάτη χιούμορ και ανατροπές. Η πλοκή βασίζεται στη «Σταχτοπούτα» του Charles Perrault, ωστόσο το λιμπρέτο του Jacopo Ferretti προσαρμόζει την ιστορία στην εποχή που γράφτηκε η όπερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Περλιμπλίν και Μπελίσα» στο Θέατρο Πορεία12.09.2018

Η πρωτότυπη σκηνοθεσία της Ροδούλας Γαϊτάνου μεταφέρει τη δράση στον μικρόκοσμο ενός off Broadway θεάτρου της Νέας Υόρκης, τη δεκαετία του ’30, την περίοδο της «Μεγάλης Ύφεσης» και του οικονομικού κραχ. Έτσι, η ιστορία εκσυγχρονίζεται, προκειμένου να αναδείξει κοινωνικούς και ηθικούς προβληματισμούς σε τόπο και χρόνο που είναι πιο κοντά στις αναφορές του σημερινού θεατή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τζοακίνο Ροσσίνι
Σκηνοθεσία: Ροδούλα Γαϊτάνου | Αναβίωση σκηνοθεσίας: Παναγιώτης Αδάμ

Σκηνικά: Simon Corder
Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη
Φωτισμοί: Simon Corder
Χορογραφία: Δήμητρα Καστέλλου

Παίζουν: Svetlina Stoyanova, Matteo Macchioni, Jan Antem, Giulio Mastrototaro, Davide Giangregorio, Άννυ Φασσέα, Μάρθα Σωτηρίου

Τιμές Εισιτηρίων: 12€, 15€, 25€, 35€, 50€, 60€
Διάρκεια Παραστάσεων: 12-18 Απριλίου 2204
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketplus.gr
Παραστάσεις: 12, 16, 18 Απριλίου στις 20.00 και 14 Απριλίου στις 18.30
Βοηθός Σκηνοθετη: Γιώργος Παπαδάκης
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketplus.gr/event-venue/olympia/
Πληροφορίες Χώρου: Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59, Αθήνα. Τηλέφωνο:210 3642540 | https://oly.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b