MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ελένη Γερασιμίδου: «Πλέον νέες ηθοποιοί κάνουν ρόλους μεγαλύτερης ηλικίας» (vid)

«Δεν μπορώ να κάνω την τηλεόραση που έκανα πιο νέα» ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου στο “Πάμε Δανάη”.

Monopoli Team

Η Ελένη Γερασιμίδου, που αυτή την περίοδο έχει γεμάτο πρόγραμμα χάρη στις παραστάσεις «Η Μικρή λέξη αγάπη» του Αυγουστου Κορτώ που θα συνεχιστεί και του χρόνου, την κωμωδία του Άγγελου Πυριόχου, «Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν» και την «Γκαζοχωρίτισσα», που ανεβαίνουν στο Θέατρο Από Κοινού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη”.

“Δεν με έχουν καλέσει για κάποιον ρόλο στην τηλεόραση, εκτός από την «Μουρμούρα» που πάω εκτάκτως. Κανονική τηλεόραση έχω να κάνω από τον “Άντρα των Ονείρων μου” που κράτησε τρεις μήνες. Στη Μουρμούρα πήγα και φέτος” απάντησε σε σχετική ερώτηση για την απουσία της από την τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε ότι: “‘Εχω πει και η ίδια ότι δεν μπορώ να κάνω την τηλεόραση που έκανα πιο νέα, οι δυνάμεις μου είναι καλές, αλλά δεν μπορώ να το αντέξω όλο αυτό και όλη μέρα, λόγω ηλικίας. Βέβαια, θα μπορούσα να παίξω και κάπου αλλού”.

“Φαίνεται βέβαια ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου. Ρόλους της ηλικίας μου τους κάνουν πλέον νέες κοπέλες. Γίνεται το αντίθετο απ’ ότι συνέβαινε παλιά. Τώρα κοπέλες 40-45 ετών κάνουν τις μαμάδες σε ρόλους” πρόσθεσε.

“Αν με καλούσαν κάπου ευχαρίστως θα πήγαινα όχι σε καθημερινή βάση, αλλά αρέσει η τηλεόραση και θα ήθελα να επιστρέψω. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, γιατί είναι κι αυτό σημαντικό, αλλά και γιατί μου αρέσει. Και μέσα από [τις παλιές σειρές που μπορεί να δει κανείς σ]το YouTube μεγαλώνουμε κι εμείς γενιές”, είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

“Δεν τα παρακολουθώ όλα στην τηλεόραση, βλέπω λίγο. Βέβαια την άποψη μου την έχω πει για τα πρωινά και τα μεσημεριανά, τα θέματα είναι αδιάφορα για τον πολύ τον κόσμο. Πολλά δεν μου αρέσουν και ειδικά για ανθρώπους που συμπαθώ, το πολύ κουτσομπολιό. Έχω εκφραστέι και δεν είχα άδικο. Μετά τους κακοφαίνεται, μα αυτό κάνουν, δεν κάνουν και κάτι άλλο” ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Τσορτέκης: «Αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά – Εργάζομαι, παράγω έργο» (vid)12.09.2018

“Η αναπαραγωγή είναι το κακό που γίνεται. Η αναπαραγωγή στα μέσα, απομονώνουν πράγματα, αφού κάνω μία συνέντευξη. Μου έρχεται να τους κάνω φάρσα για τον γάμο μου με τον σύζυγό μου, να βγάλω μια είδηση ότι τελείωσε, χωρίσαμε” αστειεύτηκε η ηθοποιός, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το διαζύγιο, φέρνοντας ως παράδειγμα, την παράστασή της, “και στη ‘Μικρή Λέξη Αγάπη’ το βλέπουμε, οταν οι συμπεριφορες ειναι κακοποιητικες και πολλά άλλα πράγματα, δεν ειναι μόνο οι επιθέσεις” ανέφερε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b