MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ποια είμαι εγώ για να κρίνω αυτούς που τρώνε κρέας; Δεν είμαι αυτής της λογικής» (vid)

Η Μαρία Κωνσταντάκη μιλά στην κάμερα του «Happy Day» για τη σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση, τα ζώα και τα σημερινά ζητήματα που την αγχώνουν.

Monopoli Team

Για τη φετινή δημιουργική της χρονιά επαγγελματικά μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη στην Όλγα Λαφαζάνη και το «Happy Day». «Συνεχίζουμε φέτος στο ραδιόφωνο στον Easy με τον Στάθη Χριστοφορίδη, 6:30 με 10 το πρωί, μετά έχω είτε ‘Έρωτα φυγά’ είτε ‘Μουσούδες’ στο Action 24». 

«Το να κάνω μια εκπομπή που έχει σχέση με ζώα με κάνει να τα ξεχνάω όλα», σχολίασε για την εκπομπή «Μουσούδες» που παρουσιάζει στο Action 24, ενώ μίλησε για το σκυλάκι της την Γκόλφω. «Είναι μέλος της οικογένειας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη Γκόλφω. Μου λείπει σαν να μου λείπει ένας άνθρωπος. Η μάνα μου δεν μου λείπει τόσο γιατί δεν έχω καθημερινή επαφή. Δεν έχω ξανά υπάρξει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον ίδιο χώρο με ένα άλλο πλάσμα και δεν την βαριέμαι ποτέ». 

Το πιο αστείο κοπλιμέντο που έχει δεχτεί

«Μία κυρία που είχε έρθει και με είχε δει σε μία παράσταση και παρακολουθούσε και τις συνεντεύξεις μου, μου είπε: ‘Είστε τόσο φωτεινό πλάσμα, είστε τόσο καλή, τόσο έξυπνη, και μη στεναχωριέστε, η ομορφιά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο…’.», μοιράστηκε αυτό το περιστατικό που την έκανε να γελάσει. «Το είπε τόσο καλοπροαίρετα που δεν με πείραξε καθόλου». 

Η σχέση της με τις ανασφάλειες

«Έχω υπάρξει ανασφαλής εμφανισιακά, και όχι στον χαρακτήρα. Όχι ότι στον χαρακτήρα ήμουν φανταστική, απλά έκανα ψυχοθεραπεία και με έφερε στα ίσα μου. Είχα μεγαλύτερη ανασφάλεια στην εφηβική μου και μετεφηβική μου ηλικία για την εμφάνισή μου. Με ενοχλούσε πολύ η μύτη μου γι’ αυτό και έκανα πλαστική στα 22-23 μου, με ενοχλούσαν τα δόντια μου και το χαμόγελό μου – για τα οποία ούτε και τώρα τρελαίνομαι – αλλά ok στα 50 μου τώρα θα πάω να αλλάξω δόντια; Λίγο αστείο… Με ενοχλούσαν τα πόδια μου που ήταν λεπτά, με ενοχλούσε που είχα σκολίωση, με ενοχλούσαν πολλά», ανέφερε.

«Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που είναι πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό τους. Νομίζω ότι κι εγώ ήμουν σε αυτή την κατηγορία», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Παπουτσάκη: «Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα» (vid)12.09.2018

Τα άγχη της σήμερα και η χορτοφαγία

«Τα κοινωνικά θέματα με στεναχωρούν. Για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται και πεθαίνουν με πολύ άσχημο τρόπο χωρίς να έχουν ζήσει τη ζωή τους με αξιοπρέπεια. Αγχώνομαι με την τεχνητή νοημοσύνη και με όλα αυτά που θα δούμε. Τα πράγματα στην εξωτερική πολιτική και ο κίνδυνος να γίνει ένας πόλεμος… Θεωρώ, δηλαδή, ότι ο άνθρωπος είναι ένα καταστροφικό ζώο», είπε.

«Εδώ και 2,5 χρόνια δεν τρώω κρέας. Αν η παρέα όμως πει ότι θα πάει σε μια ψησταριά θα πάω και θα βρω εγώ να φάω. Και δεν παθαίνω κάτι που βλέπω τους άλλους να τρώνε κρέας. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Και ποια είμαι εγώ για να κρίνω; Ξέρεις πόσο κρέας έχω φάει εγώ στη ζωή μου; Όταν ήμουν φοιτήτρια μπορεί να έτρωγα και επτά μέρες την εβδομάδα κρέας». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b