MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα καινούργια X-Files θα έχουν τις δύο πιο ηχηρές απουσίες που θα μπορούσαν

Τα X-Files επιστρέφουν με νέους σκηνοθέτες και νέο παραγωγό. Με τον Φοξ Μόλντερ και τη Ντέινα Σκάλι όμως, τι θα γίνει;

Monopoli Team

Τα X-Files είναι ένας θρύλος της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η σειρά εμφανίστηκε στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 1993 και παραμένει στην επικαιρότητα μέχρι σήμερα, καθώς ο κόσμος που περιέγραψε, όπου η αλήθεια είναι εργαλείο, «όπλο», στα χέρια των ισχυρών μοιάζει υπερβολικά κοντά σε όσα βιώνουμε σήμερα, σε κάθε σύγχρονη δυτική κοινωνία.

Η σειρά του Κρις Κάρτερ πέρα από την εκτόξευση που προκάλεσε στην καριέρα της Γκίλιαν Άντερσον, αλλά και σε αυτή του Ντέιβιντ Ντουκόβνι, μας σύστησε ορισμένους «μάστορες» του τηλεοπτικού σασπένς, όπως ο Βίνς Γκίλιγκαν («Better Call Saul») και ο Τζέιμς Γουάνγκ.

Στη νέα της πορεία, με τον Ράιαν Κούγκλερ (Black Panther) να παίρνει τη σκυτάλη από τον Κρις Κάρτερ, οι προσδοκίες είναι ήδη πολλές.

Σύμφωνα με τον Κάρτερ, ο Κούγκλερ του έχει προτείνει «πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες» οι οποίες θα αναπτυχθούν με ένα καστ γεμάτο από γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜατωμένος Δεσμός: Η Kristen Stewart ερωτεύεται μια μπόντι-μπίλντερ σ’ ένα αιματηρό queer ρομάντζο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b