MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όσκαρ 2024: Ο Αλ Πατσίνο εξηγεί γιατί παρουσίασε τόσο άβολα το βραβείο Καλύτερης Ταινίας

Ο ηθοποιός απλώς ανακοίνωσε τον νικητή (το Oppenheimer) χωρίς καν να αναφέρει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, κάνοντας τη στιγμή κάπως άβολη.

Monopoli Team

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 11/3, ο Αλ Πατσίνο ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Πρόκειται για το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς, περιμέναμε ότι θα έχει λίγο σασπένς και διαψευσθήκαμε πανηγυρικά. Ο ηθοποιός απλώς ανακοίνωσε τον νικητή (το Oppenheimer) χωρίς καν να αναφέρει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, κάνοντας τη στιγμή κάπως άβολη.

Τώρα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους

«Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω πως δεν ήταν δική μου πρόθεση το να του προσπεράσω, αλλά επιλογή των παραγωγών να μην ξανακουστούν τα ονόματά τους επειδή όλες πήραν τη δέουσα προσοχή κατά τη διάρκεια της τελετής», δήλωσε. «Ήταν τιμή μου που συμμετείχα στη βραδιά και διάλεξα να ακολουθήσω τον δρόμο που διάλεξαν για την παρουσίαση αυτού του βραβείου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2024: Πόσο κοστίζει η τελετή; – Από τα outfits των ηθοποιών έως το αγαλματίδιο12.09.2018

Επειδή ακριβώς παρουσίασε με αυτόν τον τρόπο την τελευταία και σημαντικότερη κατηγορία της βραδιάς, ο Αλ Πατσίνο συνέβαλε στη γέννηση πολλών memes, ενώ όσοι βλέπαμε live την τελετή νιώσαμε ότι έκανε λάθος, όπως συνέβη το 2017 με το Moonlight και το La La Land.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b