MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Όσκαρ 2024: Η συγκινητική ομιλία της Emma Stone, η αναφορά στην κόρη της και το «ατύχημα» με το φόρεμα

Μία από τις μεγαλύτερες νικήτριες της 96ης τελετής των βραβείων Όσκαρ ήταν η Έμα Στόουν, αποσπώντας το αγαλματίδιο για τον Α΄ Γυναικείο Ρόλο για τη συμμετοχή της στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Monopoli Team

Η Έμα Στόουν, ανέβηκε εμφανώς συγκινημένη στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ της, τονίζοντας αρχικά ότι είχε ένα μικρό «ατύχημα» με το φόρεμά της. Η ίδια, είπε πως υπάρχει ένα σκίσιμο στην πλάτη του φορέματος το οποίο έγινε «μάλλον έγινε κατά τη διάρκεια του I’m Just Ken», αναφερόμενη στην ερμηνεία του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η ηθοποιός, μίλησε για όλους εκείνους τους ανθρώπους που δημιούργησαν την Μπέλα Μπάξτερ, ευχαρίστησε τον σύζυγό της, Ντέιβ Μακάρι, τη μητέρα και τον αδελφό της, ενώ μίλησε και για την κόρη της, η οποία γίνεται σε λίγες ημέρες τριών ετών. «Ξέρω ότι πρέπει να τελειώσω, αλλά θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μαμά μου, τον αδελφό μου Σπένσερ, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό μου Ντέιβ, σας αγαπώ τόσο πολύ», είπε, όλο και πιο βραχνή από τη συγκίνηση. «Και το πιο σημαντικό, την κόρη μου, η οποία θα γίνει 3 ετών σε τρεις μέρες και έχει δώσει χρώμα στη ζωή μας. Σ’ αγαπώ περισσότερο και απ’ τον ουρανό, κοριτσάκι μου».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b