MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέμπη: H Ευδοκία Τσαγκλή μιλά για το μετατραυματικό στρες και τον αγώνα που δίνουν οι επιζήσαντες

Όσα ανέφερε η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, σε συνέντευξη στο Reader.

Η Ευδοκία Τσαγκλή στο Reader, Φωτογραφία: Τζίνα Σκανδάμη
Η Ευδοκία Τσαγκλή στο Reader, Φωτογραφία: Τζίνα Σκανδάμη
Monopoli Team

Σε κάθε σκοτεινή στιγμή της ζωής, σε εκείνες τις πνιγμένες στον πόνο στιγμές, όπου η ανθρώπινη δύναμη σηκώνεται από τα ερείπια της τραγωδίας, αναδύεται μια ιστορία που αγγίζει τις ψυχές μας.

Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, πολύ καιρό τώρα και με κάθε τρόπο συμμετέχει στον αγώνα για τη δικαίωση των 57 ψυχών που χάθηκαν άδικα. Οι περισσότεροι την έχουμε δει στα social media, να μας μεταφέρει στοιχεία, να ζητά συμμετοχή του κόσμου στις δράσεις που οργανώνονται, να ζητά να μην ξεχάσουμε όσα έγιναν και όσους έφυγαν.

Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος αρνήθηκε να παραλάβει το εξώδικο που έστειλε πρόσφατα η Ευδοκία, που σκοπός ήταν να διαβιβαστεί στα μέλη και να διαβαστεί στην εξεταστική επιτροπή. Την έχουν βγάλει κυριολεκτικά σηκωτή από ομιλία του πρωθυπουργού. Την έχουμε δει να καταγγέλλει την κρατική αδιαφορία, την αναλγησία της πολιτείας, να χρησιμοποιεί τη φωνή της και το διαδικτυακό βήμα της για να ακουστεί το τραύμα, ο πόνος, η αδικία, τα λάθη και οι παραλείψεις. Έχει βρει τη δύναμη και συνεχίζει. Και αυτό αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤραγωδία στα Τέμπη, ένας χρόνος μετά – Δεν ξεχνάμε…12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b