MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 9 luxurious δώρα που θα εξιτάρουν το ταίρι σας

9 δώρα που θα εκστασιάσουν το αγαπημένο σας πρόσωπο στην Ημέρα των Ερωτευμένων.

Monopoli Team

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να ενθουσιάσετε το ταίρι σας, αποφεύγοντας το κλασικό και… κλισέ «δίδυμο» με λουλούδια και ένα κουτί σοκολατάκια και να του δώσετε αυτό που πραγματικά θέλει: να το κακομάθετε! Από αλκοόλ που θα απολαύσουν οι έμπειροι παίκτες μέχρι ρολόγια και κοσμήματα που θα διαρκέσουν μια ζωή, αυτά τα δώρα θα δημιουργήσουν έναν άρρηκτο δεσμό και μια παντοτινή σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και στις… καθυστερήσεις.

1) Μενταγιόν Heart Mini Scapular από την Μαρί Λίχτενμπεργκ

Τα κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς μπορεί μερικές φορές να είναι… μπανάλ, αλλά όχι στα επιδέξια χέρια της ανεξάρτητης Γαλλίδας σχεδιάστριας, Μαρί Λίχτενμπεργκ. Το Heart Mini Scapular εμπνέεται από την εικονογραφία της Ιερής Καρδιάς στον Χριστιανισμό: Μια κόκκινη εμαγιέ καρδιά βρίσκεται στη μέση του μενταγιόν, με λεπτεπίλεπτη αισθητή και διακριτικό το μπλε χρώμα, μαζί με διαμάντια pavé. Συνοδεύεται από μια επίχρυση αλυσίδα, αλλά το κολιέ Green Classique Rathi δίνει στο κομμάτι μια πολύ πιο casual εμφάνιση. Το μενταγιόν Heart Mini Scapular κοστίζει 3.700 δολάρια και το κολιέ Green Classique Rath κυμαίνεται στα 360 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day: 10 ρομαντικές ταινίες για να δεις στις πλατφόρμες12.09.2018

2) Τσάντα Keep My Heart από Louis Vuitton

Η τσάντα Keep My Heart είναι φτιαγμένη από neon-ροζ ανάγλυφο δέρμα και έχει μια χρυσή αλυσίδα με το μονόγραμμα LV. Αυτή η μίνι τσάντα είναι ένα γοητευτικό αξεσουάρ που μπορεί να μπει μέσα σε μεγαλύτερες τσάντες ή να φορεθεί μόνη της, αλλά προσοχή: Λόγω του σχήματος και του μεγέθους της, τα περισσότερα κινητά δεν χωρούν στο εσωτερικό της. Το κόστος της ανέρχεται στα 2.040 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day: 5 προτάσεις για το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b