MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρίνα Σάττι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για την Eurovision (vid)

Η Μαρίνα Σάττι ξεκίνησε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της σήμερα (13/02) με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα έξω από το Ηρώδειο

Monopoli Team

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν μείνει για την έναρξη της Eurovision 2024 στις 7 Μαϊου στη Σουηδία και εμείς μετράμε αντίστροφα για να απολαύσουμε τη Μαρίνα Σάττι στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πλάνα που εξασφαλισε η εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Μαρίνα Σάττι ξεκίνησε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της σήμερα (13/02) με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα έξω από το Ηρώδειο.

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια η Μαρίνα Σάττι,είχε δημοσιοποιήσει μέσω ενός Instagram story ένα open call στους followers της, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο video clip της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει ότι αναζητά κυρίως άτομα που έχουν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, όπως για παραδείγματα ανέφερε τον χορό, τα ακροβατικά και τα μαγικά κόλπα – αν και ο καθένας μπορούσε να υποβάλει αίτηση.

Μέσα από αυτό το story, αποκαλύφθηκε και ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ, ο καταξιωμένος Will Noyse, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως η SZA, ενώ ταινίες του έχουν συμπεριληφθεί σε μεγάλες πλατφόρμες όπως το HBO.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, για τις ανάγκες του κόνσεπτ του βίντεο κλιπ η Σάττι θα υποδύεται την ξεναγό, που συστήνει τις ομορφιές της Αθήνας σε τουρίστες.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι θα έχει έντονο το ελληνικό χρώμα, με τον ζουρνά και τα έθνικ στοιχεία να πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα στους συνθέτες του τραγουδιού βρίσκεται και το όνομα του συνεργάτη της Σάττι και ράπερ OGE, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου το τραγούδι θα έχει ελληνικό τίτλο, ο οποίος κατα πάσα πιθανότητα θα είναι “Το Ζάρι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣουηδοί μουσικοί αστέρες ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη Eurovision για ό,τι συμβαίνει στη Γάζα12.09.2018

Λέγεται επίσης ότι το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b