MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σουηδοί μουσικοί αστέρες ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη Eurovision για ό,τι συμβαίνει στη Γάζα

Περισσότεροι από 1.000 καλλιτέχνες από τη διοργανώτρια χώρα της Eurovision, τη Σουηδία, υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή με την οποία ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη φετινή διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού.

Monopoli Team

Περισσότεροι από 1.000 καλλιτέχνες από τη διοργανώτρια χώρα της Eurovision, τη Σουηδία, υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή με την οποία ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη φετινή διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού λόγω του «βάναυσου πολέμου στη Γάζα».

Δημοσιευμένη στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet», η ανοιχτή επιστολή αναφέρει ότι επιτρέποντας στο Ισραήλ να συμμετάσχει, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) «υπονομεύει την αξιοπιστία του οργανισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗΠΑ: Έκκληση ακτιβιστών στους ψηφοφόρους να γράψουν «κατάπαυση του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας στα ψηφοδέλτια12.09.2018

«Το γεγονός ότι χώρες που θέτουν τον εαυτό τους υπεράνω του ανθρωπιστικού δικαίου είναι ευπρόσδεκτες να συμμετέχουν σε διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις ευτελίζει τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και καθιστά τα δεινά των θυμάτων αόρατα», αναφέρει η επιστολή, που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b